ΚΟΣΜΟΣ

Δανός πολιτικός διαφημίζει την υποψηφιότητά του στο... Pornhub

Δανός πολιτικός διαφημίζει την υποψηφιότητά του στο... Pornhub
WIKIPEDIA

Έναν ευφάνταστο τρόπο βρήκε ένας Δανός βουλευτής που είναι υποψήφιος στις γενικές εκλογές της 5ης Ιουνίου στη χώρα του, προκειμένου να προσελκύσει περισσότερους ψηφοφόρους.

Ο Joachim B. Olsen θέλησε να προωθήσει την υποψηφιότητά του στις επερχόμενες εκλογές, τοποθετώντας διαφήμιση της προεκλογικής καμπάνιας του στον δημοφιλή πορνογραφικό ιστότοπο Pornhub.

Η διαφήμιση δείχνει τον 41χρονο πολιτικό χαμογελαστό, ενώ από κάτω είναι γραμμένο το εξής σλόγκαν: «Όταν τελειώσετε με τον αυνανισμό, ψηφίστε για τον Jokke» (χαϊδευτικό του Joachim).

Ο πολιτικός, μάλιστα, έκανε ανάρτηση και στη σελίδα του στο Facebook, όπου παραδέχτηκε ότι δεν είναι ο πλέον παραδοσιακός τρόπος διαφήμισης: «Ναι, εγώ είμαι στο Pornhub», έγραψε ο ίδιος.

Στη συνέχεια εξήγησε ότι σκέφτηκε ότι θα είναι διασκεδαστικό να βάλει μια διαφήμιση στο συγκεκριμένο site, προσθέτοντας ότι το μισό ίντερνετ περιέχει πορνό και «πρέπει να βρίσκεσαι εκεί που είναι οι ψηφοφόροι» –συμπεριλαμβανομένων και τέτοιων σελίδων.

Όπως είπε, στόχος τους ήταν να κάνουν τους ψηφοφόρους να γελάσουν και από ότι φαίνεται τον πέτυχε, αφού τα σχόλια των χρηστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν αρκετά θετικές.

Το μόνο σίγουρο, πάντως, είναι ότι κατάφερε να τραβήξει την προσοχή στην προεκλογική του καμπάνια, αφού η διαφήμιση του στα κοινωνικά μέσα έχει κερδίσει μέχρι στιγμής 1.300 likes.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ