ΚΟΣΜΟΣ

Game of Thrones: Εταιρεία ασφαλίζει τους τηλεθεατές κατά των... spoilers

Game of Thrones: Εταιρεία ασφαλίζει τους τηλεθεατές κατά των... spoilers
IMDB

Η σειρά-φαινόμενο Game of Thrones φτάνει στο τέλος της και μία ασφαλιστική εταιρεία στη Μεγάλη Βρετανία είχε την τρομερή ιδέα να ασφαλίσει τους φαν της που κινδυνεύουν να πέσουν θύμα spoilers. Ουσιαστικά η εταιρεία θα πληρώνει όποιον μάθει – κατά λάθος – το τέλος της σειράς.

Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς θα παιχτεί τη Δευτέρα. Όποιος αποφασίσει να αγοράσει το πακέτο της Endsleigh Insurance Services θα λάβει έως και 100 δολάρια σε περίπτωση που δεν έχει δει το επεισόδιο και κάποιος του αποκαλύψει το τέλος ή διαβάσει κάτι σχετικά με αυτό στο διαδίκτυο.

«Το Game of Thrones είναι η μεγαλύτερη τηλεοπτική σειρά της τελευταίας δεκαετίας και το τελευταίο επεισόδιο αναμένεται να έχει τεράστια τηλεθέαση», σημείωσε ο επικεφαλής μάρκετινγκ της εταιρείας, Julia Alpan.

«Αφού η σειρά μεταδίδεται πρώτα στις ΗΠΑ και στη συνέχεια στο Ηνωμένο Βασίλειο, τα spoilers ήταν πάντα ένα ζήτημα. Έτσι θελήσαμε να αντιμετωπίσουμε αυτό το ζήτημα με την πρώτη – παγκοσμίως – ασφάλεια κατά των spoilers, που προσφέρει αποζημίωση σε όποιον δει τη μέρα του να καταστρέφεται από μία αποκάλυψη σχετική με το σενάριο», προσέθεσε.

Για να κάνει ακόμη πιο ελκυστική την προσφορά η εταιρεία προσφέρει στους παθόντες και ένα τηλεοπτικό πάσο που θα τους επιτρέψει να δουν δωρεάν και τις 8 σεζόν της σειράς.

Εάν το ασφαλιστικό πακέτο αποδειχθεί επιτυχημένο, τότε η Endsleigh Insurance Services θα ξεκινήσει να το προσφέρει και για άλλες τηλεοπτικές σειρές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ