ΚΟΣΜΟΣ

Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για τo θρίλερ στη Βαυαρία

Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για τo θρίλερ στη Βαυαρία
ΕΡΑ

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις για τον μυστικό κύκλο των πέντε ανθρώπων που πέθαναν στη Βαυαρία 

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, που αποκαλύπτει η Daily Mail, η νεότερη της ομάδας των φετιχιστών που συμμετείχαν σε όργια που είχαν «άρωμα» Μεσαίωνα, η 19χρονη Καρίνα φέρεται να είχε παρασυρθεί σε αυτόν τον κύκλο από τον καθηγητή των Λατινικών της, ο οποίος αυτοκτόνησε πριν 2 χρόνια, αφήνοντας πίσω του διαθήκη.

Ο 53χρονος Τόρστεν Βάις, ο οποίος φέρεται να ήταν ο δυνάστης της ομάδας, η Κέρστιν και η 30χρονη Φαρίνα βρέθηκαν νεκροί το περασμένο Σάββατο σε έναν απόμερο ξενώνα στο Γκίφχορν της Κάτω Σαξονίας.

Δύο ημέρες αργότερα εντοπίστηκαν στο Βίτινγκεν τα πτώματα δύο ακόμη γυναικών: της 19χρονης Καρίνα και της Γκέρτρουντ.

Οι τρεις πρώτοι θάνατοι αποδίδονται σε χτυπήματα από βαλλίστρα, ενώ αυτοί των γυναικών σε υπερβολική δόση, σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία της αστυνομίας.

Το νεότερο μέλος λοιπόν φέρεται να αναμείχθηκε σε αυτήν την υπόθεση λόγω του καθηγητή της Φίλιπ Μένκχοθ, ο οποίος ήταν παντρεμένος με την Κέρσινγκ, φέρεται να τη βίασε και να την ενέταξε στην ομάδα αυτή.

Σύμφωνα με τους γονείς της 19χρονης, ο άνδρας αυτός την είχε υποδουλώσει και αφότου τον γνώρισε άλλαξε ριζικά η συμπεριφορά της όπως και το ντύσιμό της.

«Καθαρίσατε; Τελειώνετε!»

Ο 53χρονος άνδρας, που βρέθηκε νεκρός από βέλος βαλλίστρας στην καρδιά, ήταν ιδιοκτήτης καταστήματος μεσαιωνικών αντικειμένων με το όνομα "Milites Conductius", όπου πωλούνταν μεσαιωνικά ξίφη, σπαθιά, αλλά και φετιχιστικά εργαλεία.

Είχε μακριά άσπρη γενειάδα, στο μπράτσο τατουάζ με σύμβολα των Αλχημιστών, του αποκρυφιστικού κινήματος που άνθησε στον Μεσαίωνα, ενώ υποστήριζε ότι κατέχει το μυστικό της μετατροπής των μετάλλων σε χρυσό.

Διοργάνωνε βραδιές ξιφομαχίας και σύμφωνα με μαρτυρίες, μιλούσε στις γυναίκες σκλάβες του απότομα: «Καθαρίσατε; Τελειώνετε!».

Όπως έδειξαν τα προκαταρκτικά αποτελέσματα της νεκροψίας στο Πασάου που ανακοινώθηκαν από την αστυνομία της Βαυαρίας, τα δύο από τα τρία θύματα, ντυμένα στα μαύρα, με piercing στο σώμα, σκοτώθηκαν από βέλος που δέχθηκαν στην καρδιά.

Τα άλλα βέλη που βρέθηκαν στα σώματά τους εκτοξεύθηκαν μετά θάνατον, πιθανότατα από το τρίτο θύμα, μία γυναίκα 30 ετών, τη Φαρίνα, η οποία στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Οι τέσσερις γυναίκες υπάκουγαν τον αφέντη τους

«Η γλώσσα του σώματος των γυναικών πρόδιδε την υποτακτική τους σχέση. Αυτές ήταν πάντα με το κεφάλι σκυμμένο και μαυροντυμένες. Ο Τόρστεν τους έδινε εντολές», αποκαλύπτει ο Aλεξάντερ Κρίγκερ, ιδιοκτήτης αγροκτήματος όπου είχαν μείνει για λίγους μήνες.

«Τα μέλη της ομάδας φέρεται να είχαν στενές σχέσεις, ενώ επιδίδονταν σε διάφορα σεξουαλικά παιχνίδια», υποστήριξαν οι εισαγγελικές αρχές του Πασάου, σημειώνοντας όπως ορισμένα από τα θύματα είχαν κόψει τις επαφές με τους γονείς τους».

«Ο σεξουαλικός κύκλος με αφέντη τον Τόρστεν λειτουργούσε σαν μια "αίρεση του σεξ" με έντονα μεσαιωνικά στοιχεία», αναφέρει χαρακτηριστικά δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Daily Mail».

Σύμφωνα με αυτό, τα θύματα πιθανότατα συμμετείχαν σε ένα ιδιότυπο φετιχιστικό όργιο, ενώ μοιράζονταν το ίδιο πάθος για την αλχημεία του Μεσαίωνα και για τα όπλα.

Ο Τόρστεν συμπεριφερόταν μάλιστα στις γυναίκες σαν να είναι «σκλάβες» του και αυτός ηγέτης σέχτας, εκμεταλλευόμενος τη σωματική του δύναμη αλλά και εκβιάζοντάς τις ψυχολογικά.

Σύμφωνα με το περιβάλλον του, ο Τόρστεν φαίνεται πως απολάμβανε να ασκεί βία και συγκεκριμένα τα παιχνίδια υποταγής, αντλώντας ηδονή από το να μετατρέπει γυναίκες σε «σκλάβες» του.

Ο Τόρστεν Βάις, στα… χαρτιά, είχε πάντως σχέση με ένα από τα θύματα με το οποίο είχε υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης.

Το προφίλ του Βάις

Ωστόσο, ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλεί και η ζωή του Βάις, ο οποίος ήταν ιδιοκτήτης καταστήματος μεσαιωνικών αντικειμένων στο Χάχενμπουργκ της Ρηνανίας-Παλατινάτου, με το όνομα "Milites Conductius", όπου διατίθεντο μεσαιωνικά ξίφη και σπαθιά. Είχε μάλιστα επιλέξει για να κοσμεί τη βιτρίνα μια ματωμένη κούκλα...

Ο 53χρονος περιγράφεται ως «κυριαρχική φιγούρα», που συμπεριφερόταν στις γυναίκες ως σκλάβες.

Όλες οι γυναίκες που βρέθηκαν νεκρές είχαν αποκοπεί εδώ και καιρό από τις οικογένειές τους και η αστυνομία πιστεύει ότι είχαν παραπλανηθεί από τον Βάις, αναφέρει η Daily Mail επικαλούμενη τη γερμανική Bild.

Ο Βάις ζούσε με την Κίρστεν στο Βέστερβαλντ, όπου βρισκόταν και το κατάστημά του.

Στη σελίδα που είχε στο Facebook για το κατάστημα, αναφέρεται πως προσέφερε και ένα αλκοολούχο ποτό του Μεσαίωνα που περιείχε και μέλι. Σημειώνεται επίσης πως έδινε μαθήματα ξιφομαχίας δύο φορές την εβδομάδα.

Ο 53χρονος εμφανίζεται ως ιδιοκτήτης του καταστήματος μέχρι το Μάιο του 2018, ενώ είναι άγνωστο σε ποιον ανήκε μετά, αν και είναι βέβαιο πως ο Βάις εργαζόταν εκεί ως το θάνατό του.

Τόρστεν, Κίρστεν και Φαρίνα μοιράζονταν την αγάπη τους για το Μεσαίωνα και συχνά συμμετείχαν σε σχετικές εκδηλώσεις.

Πριν ανοίξει το μαγαζί, ο Βάις ζούσε σε ένα νοικιασμένο αγρόκτημα με την Κίρστεν, τη Φαρίνα και την Γκέτρουντ - μία από τις δύο νεκρές στο διαμέρισμα της πρώτης.

Ο «αφέντης»

Ο ιδιοκτήτης του αγροκτήματος Αλεξάντερ Κρούγκερ δηλώνει πως ο 53χρονος ήταν αδιαμφισβήτητα ο «αφέντης», που διέταζε τις γυναίκες για τα πάντα.

Νοίκιασε το μέρος με την Κίρστεν, η οποία όμως αμέσως μετά χάθηκε και «αντικαταστάθηκε» από ένα ζευγάρι, τη Φαρίνα και την Γκέτρουντ καθώς και από μια νέα γυναίκα, που πιστεύεται πως ήταν η 19χρονη Καρίνα, το δεύτερο δηλαδή πτώμα που βρέθηκε στο διαμέρισμα.

«Ο τόνος του ήταν πολύ παράξενος. Ήταν υποταγμένες σ' αυτόν, είχα την εντύπωση πως δεν είχαν την άδεια ούτε να μου μιλούν», λέει ο ιδιοκτήτης της φάρμας. «Ήταν πολύ απότομος, παράξενα απότομος, όχι με τον τρόπο που μιλά κανείς σε κάποιον, αλλά με μικρές κοφτές προτάσεις. Η αντίδρασή τους, η γλώσσα του σώματος ήταν υποτακτικός, είχαν πάντα σκυμμένα τα κεφάλια τους. Θα μπορούσα να πω πως τον φοβούνταν», συνεχίζει και καταλήγει: «Ήταν ο μεγάλος αφέντης, έδινε διαταγές».

Ο ίδιος προσθέτει ότι και οι τρεις γυναίκες ήταν πάντα μαυροντυμένες, ενώ η μία είχε ξυρισμένο το κεφάλι της

Στο δωμάτιο, οι ερευνητές βρήκαν τρεις βαλλίστρες και δύο διαθήκες του ζευγαριού. Επιπλέον, δεν βρέθηκαν βαλίτσες, σύμφωνα με την Εισαγγελία.

Και μπορεί οι δύο διαθήκες που βρέθηκαν στον ξενώνα να «δείχνουν» προσχεδιασμένη αυτοκτονία, ωστόσο οι Αρχές δεν έχουν δώσει απάντηση στο ερώτημα για ποιο λόγο να θέσουν τέλος στη ζωή τους.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

NEWSLETTER

ΔΗΜΟΦΙΛΗ