ΚΟΣΜΟΣ

Slipknot: Ανείπωτη θλίψη για τον ιδρυτή και ντράμερ της μπάντας - «Έχασε» τη μικρή του κόρη

Slipknot: Ανείπωτη θλίψη για τον ιδρυτή και ντράμερ της μπάντας - «Έχασε» τη μικρή του κόρη
instagram/ Gabrielle Crahan

Την ηλικίας 22 ετών κόρη του έχασε ο  ιδρυτής και ντράμερ της αμερικάνικης heavy metal μπάντας Slipknot, Shawn Crahan, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος.

Ο 49χρονος μουσικός ενημέρωσε με ανάρτησή του στο Instagram, τους ακολούθους του για το "χαμό" της αγαπημένης του κόρης.

«Με ραγισμένη καρδιά και με ανείπωτο πόνο σας ενημερώνω ότι η μικρότερη κόρη μου Gabrielle, πέθανε εχθές, Σάββατο, 18 Μαΐου 2019», έγραψε, ανεβάζοντας μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της.

Ο βραβευμένος με Grammy ντράμερ, που χρησιμοποιεί τα ψευδώνυμα «Clown» και «#6» επί σκηνής, ζήτησε από το κοινό να κρατήσει διακριτική στάση και να σεβαστεί την ιδιωτικότητα της οικογένειάς του.

https://www.instagram.com/p/Bxp4IkInjFp

Η αιτία θανάτου της νεαρής κοπέλας δεν έχει ανακοινωθεί.

Τη συντριβή της μέσω του Instagram εξέφρασε η μεγαλύτερη αδερφή της Gabrielle, Alexandria.

https://www.instagram.com/p/Bxp9sjHji4b

«Είμαι σοκαρισμένη και δεν έχω ιδέα πώς να διαχειριστώ το χείμαρρο των συναισθημάτων που βιώνω. Το μόνο που με παρηγορεί είναι η οικογένεια, οι φίλοι μου και οι γάτες μου. Στείλτε τη θετική σας ενέργεια στους γονείς μου και τα αδέρφια μου», έγραψε.

Ο τραγουδιστής των Slipknot, Corey Taylor, εξέφρασε μέσω Twitter τα συλλυπητήριά του. «Η καρδιά μου έχει ραγίσει για τον αδερφό μου. Στείλτε στην οικογένεια Crahan τις σκέψεις σας και την αγάπη σας. Θα μας λείψει».

Οι Slipknot ιδρύθηκαν από τον Crahan το 1993. Μεταξύ των πιο γνωστών τους κομματιών είναι τα The Devil in I (2014), Snuff (2009) και Duality (2004).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ