Αμέλεια για… Όσκαρ: Ξέχασαν στο αεροπλάνο κοσμήματα αξίας 3,5 εκατ. ευρώ που θα φορούσε η Ρίτα Όρα
Μια αμέλεια που θα μπορούσε να κοστίσει ακριβά... Μια γυναίκα που ταξίδευε μεταφέροντας κοσμήματα αξίας 3,5 εκατομμυρίων ευρώ, ξέχασε τη βαλίτσα της μέσα στο αεροπλάνο. Επρόκειτο για κοσμήματα που είχαν δανείσει χρυσοχόοι του Λονδίνου στην τραγουδίστρια Ρίτα 'Ορα, τα οποία και θα φορούσε στο κινηματογραφικό φεστιβάλ των Καννών.
Τελικά τα κοσμήματα βρέθηκαν και επιστράφηκαν στο Λονδίνο, απ' όπου προέρχονταν, ανακοίνωσε αστυνομική πηγή.
Στις 16 Μαΐου, καθώς έβγαινε από το αεροπλάνο στο αεροδρόμιο της Νίκαιας, μια γυναίκα που είχε αναλάβει να μεταφέρει τα κοσμήματα για την 28χρονη τραγουδίστρια Ρίτα 'Ορα συνειδητοποιεί ότι ξέχασε την χειραποσκευή και το πανωφόρι της μέσα στο αεροσκάφος.
"Μια αφηρημένη... με τα μυαλά στον αέρα, που ξεχνά εκατομμύρια μέσα στο αεροπλάνο!" είπε αστειευόμενη αστυνομική πηγή. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η βαλίτσα ταξίδεψε πίσω στο αεροδρόμιο Λούτον του Λονδίνου, προτού μεταφερθεί από την αεροπορική εταιρία στο αεροδρόμιο του Χίθροου.
Όλα τα κοσμήματα επιστράφηκαν στους κοσμηματοπώλες τους, πρόσθεσε η ίδια πηγή επιβεβαιώνοντας πληροφορίες του γαλλικού δικτύου LCI.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Και 6ο παιδί πέθανε ενώ τελούσε υπό κράτηση από τις μεθοριακές αρχές των ΗΠΑ
Νέα ανθρωπιστική κρίση στη Σομαλία: Πάνω από 1 εκατ. παιδιά κινδυνεύουν από υποσιτισμό
Σημάδι ζωής από Σκριπάλ: Ρωσική εφημερίδα δημοσίευσε ηχητικό μήνυμα
Επιχείρηση «νηνεμία» για την κυβέρνηση - Στροφή στη θετική ατζέντα μετά την «θύελλα»
07:21
Έφτασε στην Αγία Πετρούπολη ο Αραγτσί για συνομιλίες με τον Πούτιν
07:18
Τραμπ: «Ο δράστης ήταν γρήγορος - Ίσως καθυστέρησα την αντίδραση των πρακτόρων»
07:08
Καιρός: Αίθριος με τοπικές βροχές και ενισχυμένους βοριάδες στο Αιγαίο
07:00