Φρικτός θάνατος: Πνίγηκε στην μπανιέρα αφού χτύπησε το λαιμό της και παρέλυσε
Η 24χρονη Flavia Ioana πνίγηκε, αφού έχοντας παραλύσει από ένα χτύπημα στην μπανιέρα, ήταν ανίκανη να αντιδράσει.
Η πρωτοφανής τραγωδία συνέβη στο σπίτι του φίλου της στην πόλη Ντέβα. Ο φίλος της, μάλιστα, ο οποίος εκείνη τη στιγμή απουσίαζε, ήταν αυτός που σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, την εντόπισε αναίσθητη και ειδοποίησε έντρομος τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.
Παρά τις απέλπιδες προσπάθειες των διασωστών που έσπευσαν στο διαμέρισμα, ήταν πολύ αργά για την άτυχη Φλάβια και δεν κατάφεραν αν την επαναφέρουν στη ζωή.
Ο αδερφός της με ανάρτησή του στα social media επιβεβαίωσε το ανατριχιαστικό σενάριο της Αστυνομίας γράφοντας: «η αδερφή μου χτύπησε το λαιμό της στην άκρη της μπανιέρας με αποτέλεσμα να παραλύσει από τη ζημιά που έγινε στα νεύρα της και να πνιγεί χωρίς να έχει τις αισθήσεις της και χωρίς να νιώσει κάποιο πόνο. Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή της».
Οι Aρχές περιμένουν πλέον τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής προκειμένου να διαπιστώσουν αν η 24χρονη βρισκόταν υπό την επήρεια κάποιας ουσίας πριν μπει στο μπάνιο.
Οι Χούθι ανέλαβαν την ευθύνη για τις επιθέσεις στα αεροδρόμια Ριάντ, Νταμάμ και τη Saudi Aramco
21:56«Δεν θα γίνουμε σωσίβιο για τον Πούτιν»: «Καμπανάκι» γερουσιαστών σε Τραμπ για το ρωσικό ντίζελ
21:45
Οι ΗΠΑ παίζουν το «χαρτί» της αποστολής όπλων στην Ουκρανία - Κίεβο και ΕΕ πιέζουν για την εκεχειρία
21:34
Ο Ερντογάν επιταχύνει τις κατασκευές νέων καταφυγίων στην Τουρκία για προστασία από επιθέσεις
21:22