ΚΟΣΜΟΣ

Η αλλόκοτη φοβία μίας 23χρονης: Τρέμει τον... Μάικλ Τζάκσον εδώ και 18 χρόνια

Η αλλόκοτη φοβία μίας 23χρονης: Τρέμει τον... Μάικλ Τζάκσον εδώ και 18 χρόνια
AP Photo/Alastair Grant

Μία 23χρονη από τη Βρετανία υποστηρίζει εδώ και 18 ολόκληρα χρόνια ότι από τη στιγμή που είδε για πρώτη φορά το βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Thriller» του Μάικλ Τζάκσον, ζει έναν «εφιάλτη».

Η γυναίκα, που κατοικεί στο Λονδίνο, ήταν πέντε ετών όταν είδε για πρώτη φορά το ιδιαίτερο μουσικό βίντεο του Τζάκσον. Από τότε, υποφέρει από μία περίεργη φοβία.

Όπως αποκαλύπτει η ίδια, είχε σοκαριστεί πάρα πολύ, ειδικά στη σκηνή όπου ο θρυλικός καλλιτέχνης μεταμορφώθηκε σε λύκο.

Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα η Poppy Johnson όποτε ακούει ή βλέπει κάτι σχετικό με τον Τζάκσον -όπως π.χ. ένα τραγούδι, μία συνέντευξη ή μία αφίσα του- θυμάται εκείνη την τραυματική εμπειρία και αρχίζει να ιδρώνει και να τρέμει.

Οι γονείς της 23χρονης, αντιθέτως, είναι μεγάλοι φαν του Μάικλ Τζάκσον και στο σπίτι τους έχουν διάφορα αναμνηστικά διότι η κόρη τους δεν τους έχει αποκαλύψει τη μεγάλη της φοβία.

«Ζούσα με μία συνεχή ανησυχία ότι θα τον δω, θα τον ακούσω ή πως κάποιος θα τον αναφέρει. Δεν άντεχα στην ιδέα. Δεν είχα πει σε πολλούς γιατί πίστευα πως θα με θεωρήσουν ανόητη» αναφέρει η Poppy.

Προσφάτως, όμως, η νεαρή αποφάσισε πως δεν μπορεί να συνεχίσει να ζει με αυτό τον φόβο και τράπηκε στην υπνοθεραπεία. Σύμφωνα με την ίδια, παρουσιάζει σημαντική βελτίωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ