ΚΟΣΜΟΣ

Γνωστός τραγουδιστής σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα - Εικόνες σοκ από το σημείο της συντριβής

Γνωστός τραγουδιστής σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα - Εικόνες σοκ από το σημείο της συντριβής
UGC

Σοκ και θλίψη στην παγκόσμια μουσική σκηνή προκάλεσε ο αδόκητος θάνατος του Βραζιλιάνου σταρ της λάτιν – ποπ μουσικής Gabriel Diniz, ο οποίος έχασε τη ζωή στου σε αεροπορικό δυστύχημα, σε ηλικία μόλις 28 ετών, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο GloboNews και τη Universal Music Brazil.

Ο Diniz, ο οποίος ήταν γνωστός για τη μεγάλη επιτυχία του, «Jenifer», του 2018, σκοτώθηκε την περασμένη Δευτέρα 27/05, όταν το μικρό αεροπλάνο, στο οποίο επέβαινε και απογειώθηκε από το Σερζίπε της Βραζιλίας, συνετρίβη στην πόλη Πόρτο ντου Ματό.

Εκπρόσωποι των πυροσβεστικών δυνάμεων επιβεβαίωσαν ότι ο τραγουδιστής και οι δύο πιλότοι του αεροσκάφους σκοτώθηκαν ακαριαία στο αεροπορικό δυστύχημα, τα αίτια του οποίου διερευνώνται.

Την ίδια ώρα, στις σοκαριστικές φωτογραφίες που δημοσιεύουν διεθνή ΜΜΕ (gallery) απεικονίζονται το σημείο της συντριβής του αεροσκάφους, αλλά και οι διασώστες να περισυλλέγουν τα πτώματα.

https://www.instagram.com/p/BxALLQvHSxk

Ο Gabriel Diniz γεννήθηκε στο Κάμπο Γκράντε, πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της πολιτείας της Βραζιλίας Μάτο Γκρόσο ντου Σουλ. Κατά τη διάρκεια της σύντομης καριέρας του, κυκλοφόρησε τρία άλμπουμ, με τελευταίο φέτος το «A Vontade».

Είναι γνωστός για το τραγούδι του «Paraquedas» (2016), αλλά και για την περσινή επιτυχία «Jenifer» που συγκέντρωσε πάνω από 236 εκατ. views στο YouTube.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο τραγουδιστής σκοτώθηκε ταξιδεύοντας για να συναντηθεί με τη σύντροφό του, Karoline Calheiro, προκειμένου να γιορτάσουν μαζί τα 25α γενέθλιά της.

https://www.instagram.com/p/Bx-77J7B-h3
https://www.instagram.com/p/BxCbPEOhm9N

Από την πλευρά της, η δισκογραφική εταιρεία του Diniz, η Universal Music Brasil, επιβεβαίωσε σε ανακοίνωσή της την τραγική είδηση: «Με μεγάλη θλίψη λάβαμε την επιβεβαίωση του τραγικού θανάτου του τραγουδιστή και συνθέτη Gabriel Diniz που ήταν μέλος της οικογένειας Universal Music Brasil».

https://www.instagram.com/p/BxYpdgRnYCQ
https://www.instagram.com/p/BxzzAw4hVep

ΔΗΜΟΦΙΛΗ