ΚΟΣΜΟΣ

Κέρδισε 344 εκατομμύρια χάρη στους αριθμούς που βρήκε μέσα σε ένα... fortune cookie

Κέρδισε 344 εκατομμύρια χάρη στους αριθμούς που βρήκε μέσα σε ένα... fortune cookie
North Carolina Lottery

Ένας συνταξιούχος από τις ΗΠΑ, ηλικίας 66 ετών, κέρδισε 344,6 εκατομμύρια δολάρια παίζοντας τους αριθμούς τους οποίους βρήκε η  εγγονή του γραμμένους στο χαρτάκι που έκρυβε ένα «μπισκότο της τύχης»!

«Εδώ και περίπου δύο χρόνια, έπαιζα πάντα τα ίδια πέντε νούμερα» εκμυστηρεύτηκε ο Τσαρλς Ου. Τζάκσον Τζ., κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης τύπου στο Ραλέι, στη βόρεια Καρολίνα, όπου παρέλαβε τα κέρδη του από τη λοταρία του Powerball του περασμένου Σαββάτου.

Ο Τζάκσον αφηγήθηκε ότι πήρε αυτούς τους αριθμούς από το «μπισκότο της τύχης» της εγγονής του, ηλικίας 8 ετών, με την οποία είχαν μόλις ολοκληρώσει το γεύμα τους σε ένα βιετναμέζικο εστιατόριο: «Κοίταξα τους αριθμούς που βρίσκονταν πίσω (από το ωροσκόπιο), ήθελα να τους παίξω. Από εκεί προήλθαν».

Έκτοτε, τους επέλεγε όταν δοκίμαζε την τύχη του στο Powerball και στο Mega Millions, κερδίζοντας «λίγα δολάρια εδώ και λίγα εκεί».

«Δεν περίμενα ότι θα κερδίσω, απλά ήμουν τυχερός» είπε ο 66χρονος, δηλώνοντας «λίγο κεραυνόπληκτος» που η τύχη του χαμογέλασε τόσο πλατιά.

Ο Τσαρλς Ου. Τζάκσον Τζ. είχε τη δυνατότητα να πάρει όλο το ποσό του τζάκποτ σε δόσεις, σε διάστημα 30 ετών ή μέρος του σε μία και μοναδική μειωμένη δόση. Επέλεξε τη δεύτερη επιλογή κι έγινε πλουσιότερος κατά… 223 εκατομμύρια δολάρια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ