Στα χέρια της δικαιοσύνης ο ένοπλος που πυροβόλησε αστυνομικό στις ΗΠΑ
Σε έναν άνδρα που ισχυρίζεται ότι έχει διασυνδέσεις με το Ισλαμικό Κράτος απαγγέλθηκαν σήμερα κατηγορίες για απόπειρα δολοφονίας και ένοπλη επίθεση στον αστυνομικό στην Φιλαδέλφια των ΗΠΑ, σύμφωνα με τον αρμόδιο εισαγγελέα.
Ο Έντουαρντ Άρτσερ κατηγορείται ότι έστησε ενέδρα σε αστυνομικό που ήταν στο το αυτοκίνητό του λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης.
Η αστυνομία δημοσιοποίησε εικόνες από τις κάμερες παρακολούθησης της κυκλοφορίας στους δρόμους που δείχνουν ότι ο ένοπλος, ντυμένος με μια μακριά λευκή ρόμπα, περπατά προς το αυτοκίνητο πυροβολώντας, ενώ όταν φτάνει σε κοντινή απόσταση τον πυροβολεί μέσα από το ανοιχτό παράθυρο.
Ο επίτροπος της αστυνομίας της πόλης, είπε την Παρασκευή ότι ο Άρτσερ είπε στις αρχές ότι έστησε ενέδρα στο περιπολικό «στο όνομα του Ισλάμ».
Οι αμερικανικές αρχές είναι σε εγρήγορση μετά τη σειρά επιθέσεων που συνδέονται με τον ISIS, τους τελευταίους μήνες.
SPONSORED
Ο πρόεδρος του Λιβάνου προειδοποιεί το Ιράν: «Η χώρα μας είναι δική μας», λέει στο CNNi
19:02
Πολιτική Γραμματεία ΣΥΡΙΖΑ: Εγκρίθηκε η εισήγηση Φάμελλου - Η αναφορά στο κόμμα Τσίπρα
18:54
«Buster Keaton: The General» με τον Στάθη Άννινο - Η ταινία - σταθμός µε live μουσική από πιάνο
18:45
Ισπανία: Ο Σάντσεθ αρνείται ότι γνώριζε προσπάθειες να «εκτροχιαστούν» έρευνες διαφθοράς
18:41