Στα χέρια της δικαιοσύνης ο ένοπλος που πυροβόλησε αστυνομικό στις ΗΠΑ
Σε έναν άνδρα που ισχυρίζεται ότι έχει διασυνδέσεις με το Ισλαμικό Κράτος απαγγέλθηκαν σήμερα κατηγορίες για απόπειρα δολοφονίας και ένοπλη επίθεση στον αστυνομικό στην Φιλαδέλφια των ΗΠΑ, σύμφωνα με τον αρμόδιο εισαγγελέα.
Ο Έντουαρντ Άρτσερ κατηγορείται ότι έστησε ενέδρα σε αστυνομικό που ήταν στο το αυτοκίνητό του λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης.
Η αστυνομία δημοσιοποίησε εικόνες από τις κάμερες παρακολούθησης της κυκλοφορίας στους δρόμους που δείχνουν ότι ο ένοπλος, ντυμένος με μια μακριά λευκή ρόμπα, περπατά προς το αυτοκίνητο πυροβολώντας, ενώ όταν φτάνει σε κοντινή απόσταση τον πυροβολεί μέσα από το ανοιχτό παράθυρο.
Ο επίτροπος της αστυνομίας της πόλης, είπε την Παρασκευή ότι ο Άρτσερ είπε στις αρχές ότι έστησε ενέδρα στο περιπολικό «στο όνομα του Ισλάμ».
Οι αμερικανικές αρχές είναι σε εγρήγορση μετά τη σειρά επιθέσεων που συνδέονται με τον ISIS, τους τελευταίους μήνες.
Θεσσαλονίκη: Τέσσερις συλλήψεις για κλοπή χαλκού και κατοχή όπλων
10:08
Ρεκόρ προβολών για το πρώτο teaser του «The Devil Wears Prada 2»
10:02
«Marty Supreme»: Ιστορικό ρεκόρ για τον Τιμοτέ Σαλαμέ και την A24 στο χριστουγεννιάτικο box office
09:52
Mάντζος: «Συμφωνεί ο Μητσοτάκης με τις δηλώσεις των Γεωργιάδη - Πλεύρη για τα διεθνή δικαστήρια;»
09:41