ΚΟΣΜΟΣ

Serial killer στην Κύπρο: Δεμένη με ταινία και χωρίς ρούχα βρέθηκε η 6χρονη Σιέρα

Serial killer στην Κύπρο: Δεμένη με ταινία και χωρίς ρούχα βρέθηκε η 6χρονη Σιέρα
Facebook/Brasal Marine Services Ltd

Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για τη δολοφονία της 6χρονης Σιέρα από τον serial killer της Κύπρου, Νίκο Μεταξά, είδαν το «φως» της δημοσιότητας, επιτείνοντας την αίσθηση της φρίκης. 

Το πτώμα του ανήλικου κοριτσιού εντοπίστηκε γυμνό και δεμένο με πλαστική κολλητική ταινία, στη λίμνη Μεμί, σύμφωνα με πληροφορίες του sigmalive.com.

Το συγκεκριμένο στοιχείο αξιολογείται με ιδιαίτερη προσοχή από τους ανακριτές του ΤΑΕ.

Υπενθυμίζεται ότι η μικρή Σιέρα, κόρη της επίσης δολοφονηθείσας από τον «Ορέστη», Μαίρη Ρόουζ, εντοπίστηκε την Τετάρτη στη λίμνη Μεμί από δύτη ιδιωτικής εταιρείας. Η μικρή Σιέρα ήταν τυλιγμένη σε σεντόνι με σχοινί και μαζί με ένα τσιμεντομπλόκ.

Σύμφωνα με τα ευρήματα, το πτώμα της 6χρονης ήταν σε κατάσταση σαπωνοποίησης, ενώ εντοπίστηκε σε βάθος 6 μέτρων.

Σημειώνεται ότι μετά από πολύωρη ανάκριση ο 35χρονος υπέδειξε νεότερο σημείο όπου πέταξε το πτώμα του παιδιού, το οποίο εντοπίστηκε τυλιγμένο σε σεντόνι με τσιμεντομπλόκ.

«Εντοπίστηκε σήμερα γύρω στις 14.30 εδώ στη λίμνη Μεμί, σε βάθος περίπου έξι μέτρων ανθρώπινο πτώμα μικρού μεγέθους σε κατάσταση σαπωνοποίησης, έγινε η ανάσυρση από δύτες που συμμετέχουν στις έρευνες και ακολούθησε η αυτοψία από τους ιατροδικαστές», είπε στις δηλώσεις του στο χώρο τη λίμνης ο εκπρόσωπος Τύπου της κυπριακής Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης.

«Άναψε ένα κερί για το μωρό»

Στο μεταξύ, το συγκλονιστικό διάλογο που είχε ο δύτης, ο οποίος εντόπισε το πτώμα του έβδομου θύματος του Κύπριου serial killer Νίκου Μεταξά, με το συντονιστή της επιχείρησης, έδωσε στη δημοσιότητα η ιδιωτική εταιρεία που συνέδραμε στην επιχείρηση εντοπισμού και ανάσυρσης.

Ο Πάμπος Ομήρου, όπως είναι το όνομα του δύτη, καλεί αρχικά τον συντονιστή Eduardo Branco να ανάψει ένα κερί.

«Θα ανάψω Πάμπο μου, γιατί;» ρωτά ο συντονιστής.

«Για το μωρό, βαστώ το στην αγκαλιά μου», απαντά ο δύτης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ