Συρία: Τραυματίες από την έκρηξη στην Δαμασκό
Οκτώ μαχητές των φιλοκυβερνητικών δυνάμεων τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της έκρηξης που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα, Σάββατο, σε αποθήκη πυρομαχικών στη Δαμασκό. Της έκρηξης ακολούθησε πυρκαγιά.
Η αποθήκη βρίσκεται σε «στρατιωτική ζώνη» στα δυτικά προάστια της πρωτεύουσας της συριακής πρωτεύουσας.
«Σε μια αποθήκη πυρομαχικών του συριακού στρατού, η οποία βρίσκεται στη δυτική Δαμασκό, σημειώθηκε έκρηξη έπειτα από τη φωτιά που εκδηλώθηκε σε ξερόχορτα, σε κοντινό χωράφι και άρχισε να εξαπλώνεται» αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων Sana, επικαλούμενο μια στρατιωτική πηγή.
Από την πλευρά του, το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων έκανε γνωστό ότι από την έκρηξη τραυματίστηκαν οκτώ άνθρωποι.
Η αποθήκη βρίσκεται στη στρατιωτική ζώνη Ντούμαρ, μια συνοικία στο δυτικό τμήμα της συριακής πρωτεύουσας, διευκρίνισε το Sana, χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες.
Η έκρηξη ακούστηκε στο μεγαλύτερο μέρος της Δαμασκού, σύμφωνα με το Sana.
ΚΡΟΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ: Κραυγή αγωνίας από τους ξενοδόχους για απώλεια εσόδων από τις αγροτικές κινητοποιήσεις
20:56
Ένας νεκρός και ένας τραυματίας από ισραηλινά πλήγματα στον νότιο Λίβανο
20:44
Μυλοπόταμος: Νεκρός εντοπίστηκε 69χρονος στο χωράφι του
20:32
Αποχώρησε από το Κίνημα Δημοκρατίας η βουλευτής Κυριακή Μάλαμα με βολές κατά Κασσελάκη
20:25