Πατέρας πνίγηκε προσπαθώντας να σώσει το τρίχρονο παιδί του
Ασύλληπτη τραγωδία εκτυλίχθηκε στη Μινεσότα των Ηνωμένων Πολιτειών, όταν ένα τρίχρονο παιδί έπεσε από μια γέφυρα στη λίμνη Ντίτροιτ. Ο πατέρας του πήδηξε στο νερό για να το σώσει, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.
Οι Αρχές έλαβαν κλήση για το περιστατικό το απόγευμα του Σαββάτου. Όταν έφτασαν στο σημείο, το παιδί και ο πατέρας του βρίσκονταν ήδη μέσα στο νερό. Σύμφωνα με τις Αρχές, ο πατέρας άρχισε να δυσκολεύεται, στην προσπάθειά του να κρατήσει το παιδί στην επιφάνεια.
Όπως μετέδωσε το Fox9, ορισμένοι περαστικοί έπεσαν στο νερό και οδήγησαν το παιδί στην ακτή, ο πατέρας, όμως, δεν τα κατάφερε και πνίγηκε.
Οι Αρχές τον αναζήτησαν και τον εντόπισαν περίπου 45 λεπτά αργότερα. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Στο παιδί προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αφού έφερε μόνο κάποια ελαφριά τραύματα, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.
Οι Αρχές διερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τραγικό δυστύχημα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ισραήλ: Εγκαινιάστηκε ο οικισμός προς τιμή του Τραμπ στα Υψίπεδα του Γκολάν
Τετράχρονος πήρε το αυτοκίνητο του παππού του και πήγε να πάρει σοκολάτες
Σαουδική Αραβία: Γλίτωσε την έκτελεση ο πολιτικός κρατούμενος που συνελήφθη στα 13
SPONSORED
Πώς η δολοφονία του Τσάρλι Κερκ κάνει... πολύτεκνο τον Τζέι Ντι Βανς
22:33
Ιταλία: Παράταση έως τις 3 Ιουλίου στη μείωση των φόρων στα καύσιμα
22:21
«Bangaranga»: Η διάγνωση της Ντάρα με ΔΕΠΥ και οι φορές που σκέφτηκε να αποχωρήσει από τη Eurovision
22:10
«Οι ΗΠΑ θα συνηθίσουν τον πόνο, δεν θα δείχνουμε αυτοσυγκράτηση» προειδοποιεί Ιρανός βουλευτής
21:59