ΚΟΣΜΟΣ

Έσπρωξε την έγκυο γυναίκα του από γκρεμό 30 μέτρων για να την κληρονομήσει

Έσπρωξε την έγκυο γυναίκα του από γκρεμό 30 μέτρων για να την κληρονομήσει
Φωτογραφία αρχείου AP Photo/Vincent Thian

Ένας 33χρονος άντρας από την Κίνα συνελήφθη, επειδή επιχείρησε να δολοφονήσει την έγκυο γυναίκα του σπρώχνοντάς την από γκρεμό 34 μέτρων, ενώ βρίσκονταν σε ταξίδι στην Ταϊλάνδη.

Ως εκ θαύματος, η Γουάνγκ Ναν, 32 ετών και τριών μηνών έγκυος, επιβίωσε της πτώσης της από γκρεμό 34 μέτρων, στο Εθνικό Πάρκο Φα Ταέμ, της Ταϊλάνδης. Έχει υποστεί κατάγματα στον αριστερό μηρό, στο χέρι, τον αυχένα και τα γόνατά της, αλλά η υγεία του εμβρύου δεν έχει επηρεαστεί.

Η ίδια δήλωσε στους αστυνομικούς που ανέλαβαν την έρευνα, ότι έπεσε από τον γκρεμό γιατί λιποθύμησε, ωστόσο μετά από ανάκριση, η 32χρονη αποκάλυψε ο σύζυγός της, ο 33χρονος Γιου Σιαοντόνγκ, την έσπρωξε γιατί ήθελε να αρπάξει την αξίας περίπου 2,8 εκατ. ευρώ περιουσία της, για να αποπληρώσει τα χρέη του.

Εκπρόσωπος των Αρχών ανέφερε ότι από την αρχή πως ο σύζυγος είχε θεωρηθεί ύποπτος, καθώς την ώρα που έφτασε η αστυνομία στην περιοχή, εκείνος καθόταν απόμακρα, χωρίς να δείχνει αγωνία ή διάθεση να βοηθήσει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, τη γυναίκα είχε βρει ένας άλλος τουρίστας στο μονοπάτι που κατέληξε πέφτοντας από τον γκρεμό. Οι Αρχές ανέφεραν πως πρόκειται για θαύμα ότι επέζησε τόσο αυτή όσο και το μωρό της, καθώς κλαδιά δέντρων ανέκοψαν την ορμή της πτώσης της προς το έδαφος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ