ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανία: Σάλος με επιβάτη που... έπινε αμέριμνη το ποτό της σε βαγόνι του μετρό

Βρετανία: Σάλος με επιβάτη που... έπινε αμέριμνη το ποτό της σε βαγόνι του μετρό
Twitter

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει μία «κλασάτη» γυναίκα, η οποία έπινε το ποτάκι της σε… γυάλινο ποτήρι μέσα σε βαγόνι στο μετρό της Βρετανίας.

Ενώ οι περισσότεροι χρήστες του Twitter, λάτρεψαν την κυρία που έπινε αμέριμνη το τζιν της και εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για το στυλ της, η εταιρία Συγκοινωνίων του Λονδίνου (TfL) είχαν λίγο διαφορετική άποψη!

«Συνεργαζόμαστε με τις αρχές για ασφαλείς δημόσιες συγκοινωνίες. Οι επιβάτες απαγορεύεται να πίνουν ή να φέρουν μαζί τους ανοιχτά μπουκάλια με αλκοόλ, είτε στο Μετρό, είτε στα λεωφορεία και τις επίγειες συγκοινωνίες μας. Οι κανόνες αυτοί είναι σημαντικοί για τη διασφάλιση της ασφαλούς μεταφοράς των πολιτών μέσα από το δίκτυό μας» τόνισε η TfL, σύμφωνα με δημοσίευμα της Standard.

Ο άνδρας που απαθανάτισε τη viral φωτογραφία δήλωσε πως βρισκόταν σε επαγγελματικό ταξίδι στο Λονδίνο όταν παρατήρησε τη γυναίκα.

woman drinkin

«Είδα την κυρία να βάζει το ποτό σε ποτήρι και απλά έβγαλα αμέσως φωτογραφία και χαμογέλασα. Εάν είχα μαζί μου ποτήρι, σίγουρα θα πήγαινα να τσουγκρίσουμε».

giphy

Λίγο καιρό πριν, Νταϊάν Άμποτ, μέλος του Κοινοβουλίου του Ηνωμένου Βασιλείου, εθεάθη να πίνει… μοχίτο στο μετρό. Ωστόσο, λίγο μετά ζήτησε από μόνη της συγγνώμη που παραβίασε τον νόμο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ