Αρρώστησε και η εργοδότρια τον άφησε να πεθάνει σε δάσος αντί να καλέσει ασθενοφόρο
Η αμέλεια μιας εργοδότριας από την Πολωνία απέβη μοιραία για έναν εργαζόμενο καθώς ο άνθρωπος αρρώστησε και τον παράτησε σε ένα δάσος, όπου και πέθανε, αντί να καλέσει ασθενοφόρο.
Το πτώμα του Βασίλ Τσόρνι από την Ουκρανία εντοπίστηκε σε δάσος δυτικά της Πολωνίας στις 13 Ιουνίου, σύμφωνα με την εφημερίδα Gazeta Wyborcza και όπως αναφέρει η Independent.
Ο άτυχος άνδρας δούλευε σε ένα εργοστάσιο με φέρετρα και όταν ένοιωσε αδιαθεσία, η υπεύθυνη δεν κάλεσε τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης –ως όφειλε- καθώς ο Βασίλ δούλευε παράνομα.
Ο 36χρονος κατά τη διάρκεια της εργασίας του, ένοιωσε μια αδυναμία, είχε σπασμούς και λιποθύμησε από τη ζέστη.
Σύμφωνα με όσα είπαν οι συνάδερφοι του στις Αρχές, η υπεύθυνη τους απαγόρευσε να καλέσουν ασθενοφόρο γιατί φοβόταν πως θα τιμωρεί καθώς ο άνδρας δούλευε χωρίς έγγραφα.
Η υπεύθυνη συνελήφθη την προηγούμενη εβδομάδα και της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για το θάνατο του άνδρα.
Αν καταδικαστεί είναι αντιμέτωπη με φυλάκιση πέντε ετών.
«Χάσαμε τον τηλεοπτικό μας μπαμπά» - Ο αποχαιρετισμός στον σκηνοθέτη των Friends και Will & Grace
23:59
Dua Lipa: Δημοσίευσε φωτογραφίες από τη γαμήλια δεξίωση στη Σικελία
23:50
Συναγερμός στον Πειραιά - Εντοπίστηκε σορός άνδρα να επιπλέει στο λιμάνι
23:48
Σκηνικό τρόμου στο Σικάγο: 12 τραυματίες από πυροβολισμούς - Αναζητούνται οι δράστες
23:40