ΚΟΣΜΟΣ

Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες για τον YouTuber «Ετικά» που είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς

Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες για τον YouTuber «Ετικά» που είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς
INSTAGRAM

Ο 29χρονος Youtuber Ντέσμοντ Αμοφά, γνωστός με το όνομα «Ετικά», βρέθηκε νεκρός στην άκρη της γέφυρας του Μανχάταν, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, επιβεβαιώνοντας τους φόβους των οικίων του. 

Το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης επιβεβαίωσε την είδηση καθώς ερευνούσαν τον νεαρό που είχε εξαφανιστεί μετά από ένα ανησυχητικό βίντεο που ανήρτησε στο κανάλι του στη δημοφιλή πλατφόρμα.

«Λυπάμαι που πρόδωσα την εμπιστοσύνη σας, λυπάμαι που σας έδιωξα όλους», έλεγε στο βίντεο ο Αμοφά, ενώ ανέφερε έμμεσα ότι σκέφτεται να αυτοκτονήσει.

«Εκμεταλλεύτηκα πολλούς από εσάς, σας χειραγώγησα, σας είπα ψέματα. Δεν ξέρω τι με περιμένει από την άλλη πλευρά, αλλά είμαι έτοιμος να το αντιμετωπίσω», έγραψε ο 29χρονος στην περιγραφή του βίντεο.

«Όσο γνωρίζουμε, δεν υπάρχει ζωή μετά το θάνατο. Ο χρόνος μου τελειώνει τώρα, αλλά αν υπάρχει κάποιος τρόπος, θα σας στείλω όσες ευλογίες μπορώ από την άλλη πλευρά», συμπλήρωσε μεταξύ άλλων ο Youtuber.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο «Eτικά» μίλησε για αυτοκτονία. Τον Απρίλιο, μέσω Twitter, χαρακτήριζε τον εαυτό του ψυχικά ασθενή.

Για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστός ο τρόπος του θανάτου του, ενώ και τον αποχαιρέτησε και το YouTube.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ