Συναγερμός στη Βιέννη: Κατέρρευσαν όροφοι κτηρίου μετά από έκρηξη
Τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν σοβαρά από τη μερική κατάρρευση ενός κτηρίου, κοντά στο κέντρο της Βιέννης, που πιθανότατα οφείλεται σε έκρηξη φυσικού αερίου, όπως έγινε γνωστό από τις υπηρεσίες διάσωσης.
Σε φωτογραφίες και βίντεο που αναρτήθηκαν σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης διακρίνεται μια τρύπα που φτάνει σε ύψος μέχρι τον τρίτο ή τον τέταρτο όροφο, στην πρόσοψη του κτιρίου.
Ο δρόμος είναι καλυμμένος με σκόνη και συντρίμμια.
«Είναι σαν να έσκασε βόμβα και να άνοιξε μια τεράστια τρύπα στην πρόσοψη», ανέφερε ένας εκπρόσωπος της πυροσβεστικής.
Από την πλευρά του, εκπρόσωπος της υπηρεσίας ασθενοφόρων της Βιέννης επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν τέσσερις σοβαρά τραυματίες.
Αρκετοί άνθρωποι φέρουν επίσης ελαφρά τραύματα, όμως δεν διευκρίνισε πόσοι, ενώ δεν έχουν αναφερθεί νεκροί.
Η πυροσβεστική έδωσε έναν παρόμοιο απολογισμό, χωρίς ωστόσο να αποκλείσει το ενδεχόμενο να υπάρχουν και νεκροί.
Σρι Λάνκα: Περισσότερους από 600 νεκρούς άφησε πίσω του ο κυκλώνας Ντίτβα (pics)
20:30
Κατάσταση έκτακτης ανάγκης θα κηρύξει η Λιθουανία για τα αερόστατα από τη Λευκορωσία
20:23
Ιταλία: Δολοφόνησε τον γείτονά του που προσπαθούσε να του γκρεμίσει το σπίτι και... αθωώθηκε
20:16
Σεισμός 4,2 Ρίχτερ ανάμεσα σε Κρήτη και Αντικύθηρα
20:11