ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη στο Νέο Μεξικό: Βασάνιζε τα 15 παιδιά της και έβραζε κουτάβια μπροστά στα μάτια τους

Φρίκη στο Νέο Μεξικό: Βασάνιζε τα 15 παιδιά της και έβραζε κουτάβια μπροστά στα μάτια τους
San Juan County Sheriff's Office via AP

Σοκ προκαλεί στο Νέο Μέξικο η ιστορία κακοποίησης 15 παιδιών από τους γονείς τους. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο μια γυναίκα κατηγορείται ότι ξυλοκοπούσε και βασάνιζε τα παιδιά της ενώ τα ανάγκαζε να βλέπουν να βράζει κατοικίδια.

Η Μάρθα και ο σύζυγός της Τόμοθι Κρουτς συνελήφθησαν τη Δευτέρα ενώ για την ώρα δεν έχουν ζητήσει συνήγορο υπεράσπισης

Η έρευνα για την οικογένεια ξεκίνησε όταν ένας αναπληρωτής του σερίφη του Σαν Χουάν ανέκρινε ένα ενήλικο κορίτσι της οικογένειας.

Σύμφωνα με τα εισαγγελικά έγγραφα, το παιδί αποκάλυψε στις Αρχές τη σωματική και συναισθηματική κακοποίηση που βίωναν τα υπόλοιπα παιδιά ενώ κατέθεσε ότι δύο από τα μεγαλύτερα αδέρφια της την πήραν μαζί τους στην Αριζόνα για λόγους ασφαλείας.

Ένα αγόρι της οικογένειας είπε στους αστυνομικούς πως η μητέρα τους τα κακοποιούσε και περιέγραψε ένα περιστατικό που προκαλεί σοκ.

Όπως είπε, η μητέρα πήρε κουτάβια, τα έβαλε σε μια μεγάλη κατσαρόλα και τα έβρασε, αναγκάζοντας τα παιδιά της να βλέπουν αυτό το φρικτό θέαμα. Μια άλλη φορά, είχε δηλητηριάσει ένα γατάκι.

Ακόμη μια αδερφή δήλωσε πως η μητέρα της την βασάνιζε, δένοντάς τη με μια «αλυσίδα αδυνατίσματος» γιατί έλεγε ότι το παιδί ήταν υπέρβαρο και έπρεπε να χάσει κιλά.

Ένας από τους γιους αποκάλυψε ακόμη στους ντεντέκτιβ πως οι γονείς του τον χτύπησαν, τον μαχαίρωσαν ενώ η μητέρα του τον πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο και έτσι το έσκασε.

Επίσης, ένα άλλο από τα κορίτσια είπε ότι έμεινε έγκυος στα 14 της χρόνια και η μητέρα της τη χτύπησε ώσπου απέβαλε.

Οι ερευνητές παιδικής μέριμνας του Νέου Μεξικού είχαν πάει στο παρελθόν στο σπίτι καθώς είχε καταγγελία για εκπαιδευτική αμέλεια των παιδιών, ωστόσο η μητέρα άρπαξε τα τρία μικρότερα παιδιά της και ξέφυγε με το αμάξι σε άλλη περιοχή.

Στην έρευνα που έγινε στο σπίτι του τρόμου βρέθηκαν παντού όπλα, ενώ το πτώμα ενός σκύλου βρέθηκε στο πίσω μέρος της αυλής. Η μητέρα το είχε πυροβολήσει ως τιμωρία στα παιδιά της.

Οι δύο γονείς, η 53χρονη Μάρθα Κράουτς και ο 57χρονος Τίμοθι, αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Δικαστηρίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ