Η Άνγκελα Μέρκελ τρέμει ξανά - Νέα ανησυχία για την υγεία της καγκελαρίου
Μόλις οκτώ ημέρες μετά τις εικόνες που έκαναν το γύρο του κόσμου με την Άνγκελα Μέρκελ να τρέμει σύγκορμη κατά την υποδοχή, στην καγκελαρία, του νέου προέδρου της Ουκρανίας, Βολοντιμίρ Ζελένσκι ανάλογο συμβάν προκαλεί νέα ανησυχία.
Αυτή τη φορά κι ενώ ο Γερμανός πρόεδρος, Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάγερ απευθύνει ομιλία με αφορμή το διορισμό της νέας υπουργού Δικαιοσύνη, Κριστίνε Λάμπρεχτ, η Γερμανίδα καγκελάριος φαίνεται και πάλι να τρέμει ολόκληρη και, ανήμπορη να ελέγξει το τρέμουλο, σταυρώνει ξανά τα χέρια της όπως την πρώτη φορά.
Στο πρόσωπό της διαγράφεται ο προβληματισμός ενώ, όταν κάποια στιγμή ένας υπάλληλος σπεύδει να της προσφέρει ένα ποτήρι νερό, το αρνείται.

Kay Nietfeld/dpa via AP
Η Άνγκελα Μέρκελ είχε διασκεδάσει τις εντυπώσεις, την πρώτη φορά, λέγοντας πως στο καυτό Βερολίνο, «ήπια τουλάχιστον τρία ποτήρια νερό, αυτό προφανώς που έλειπε», διαβεβαιώνοντας πως είναι μια χαρά.
Ωστόσο, το νέο επεισόδιο στο προεδρικό Μέγαρο προκαλεί νέα ανησυχία για την υγεία της σιδηράς κυρίας της Ευρώπης – εν όψει, μάλιστα, και της συνάντησης των G 20 που ξεκινά αύριο στην Ιαπωνία.
Συνεδριάζει για πρώτη φορά στο Κάιρο η μεταβατική επιτροπή που θα διοικήσει τη Λωρίδα της Γάζας
18:30
Δύο συλλήψεις στη Ζάκυνθο για παράνομη βία και παράβαση της νομοθεσίας για όπλα και ναρκωτικά
18:22
Ηράκλειο: «Χτενίζουν» την περιοχή για τον εντοπισμό του 70χρονου που έχασε τον προσανατολισμό του
18:13
Απειλές Τραμπ για δασμούς σε χώρες που του... αντιστέκονται για τη Γροιλανδία» - «Την χρειαζόμαστε»
18:04