ΚΟΣΜΟΣ

Τα ανατριχιαστικά μηνύματα 15χρονης αποκάλυψαν τον δολοφόνο της: «Είναι στο δωμάτιό μου»

Τα ανατριχιαστικά μηνύματα 15χρονης αποκάλυψαν τον δολοφόνο της: «Είναι στο δωμάτιό μου»
Facebook/Riley Crossman

Λίγο πριν αφήσει την τελευταία της πνοή μία έφηβη έστειλε στο αγόρι της δύο ανατριχιαστικά μηνύματα, αποκαλύπτοντας τον δολοφόνο της.

Η 15χρονη Riley Crossman είχε στείλει δύο sms με διαφορά 12 λεπτών μεταξύ τους, στο αγόρι της. Την επομένη των μηνυμάτων, η μητέρα της δήλωσε την εξαφάνισή της στις Αρχές.

Στο πρώτο μήνυμα η ανήλικη έλεγε στο αγόρι της ότι «ο Andy ήταν στο δωμάτιο μου» ενώ στο δεύτερο πως «φοβάμαι».

Περίπου μία εβδομάδα μετά εντοπίστηκε νεκρή στην πόλη Μάρτινσμπεργκ της δυτικής Βιρτζίνια. Το πτώμα της ήταν σε προχωρημένο στάδιο αποσύνθεσης, με αποτέλεσμα να χρειαστούν ίσως και ολόκληροι μήνες για να εξακριβωθούν τα αίτια του θανάτου της.

Η μητέρα της υποστήριξε στην αστυνομία πως ναι μεν το φως από το υπνοδωμάτιο της κόρης της ήταν αναμμένο, η πόρτα της ωστόσο ήταν κλειστή. Σύμφωνα με την ίδια, ο σύντροφός της βρισκόταν στον από κάτω όροφο και κοιμόταν. Το επόμενο πρωί, δεν είδε την 15χρονη στο δωμάτιό της και υπέθεσε πως έφυγε για σχολείο.

andy


Πηγή: Facebook/Andy McCauley

«Είχα νευριάσει λίγο αλλά φοβόμουν κιόλας γιατί κανείς μας δεν είχε νέα της. Λίγο μετά με πήραν τηλέφωνο από το σχολείο και με ενημέρωσαν ότι λείπει. Δεν θα το “έσκαγε” ποτέ από το σπίτι. Μας αγαπάει και δεν θα ήθελε να μας ταράξει» δήλωσε η μητέρα της σύμφωνα με το δημοσίευμα της Mirror.

Ο 41χρονος Andy McCauley καταδικάστηκε για την ανθρωποκτονία της ανήλικης, όταν οι σκύλοι της αστυνομίας εντόπισαν δυσωδία πτώματος στα λάστιχά του, καθώς και την ίδια λάσπη που βρέθηκε στο σώμα της νεκρής έφηβης.

Ο Andy ήταν ο σύντροφος της μητέρας της, ωστόσο το κίνητρο του εγκλήματος παραμένει άγνωστο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ