ΚΟΣΜΟΣ

Ούτε στο Hangover: Η απίστευτη πλάκα των φίλων του γαμπρού τον ανάγκασε να ταξιδεύει 26 ώρες!

Ούτε στο Hangover: Η απίστευτη πλάκα των φίλων του γαμπρού τον ανάγκασε να ταξιδεύει 26 ώρες!
social media

Μια απίστευτη πλάκα «έστησαν» στο γαμπρό οι κολλητοί του φίλοι, στο πλαίσιο του bachelor πάρτι που είχαν διοργανώσει γι΄αυτόν στην Ισπανία.

Ο 43χρονος πυροσβέστης Iain Tate έφτασε στη Μαρμπέλα της Ισπανίας όπως ο Φρέντι Μέρκιουρι των Queen στο «I Want To Break Free», φορώντας μαύρη περούκα, ροζ τοπ με ασορτί σκουλαρίκια, δερμάτινη φούστα, διχτυωτό καλσόν και κολλημένο μουστάκι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror, όλοι πέρασαν υπέροχα, μέχρι που ήρθε η ώρα της επιστροφής, κατά την οποία οι φίλοι του αποφάσισαν να τον υποβάλουν σε μια απίστευτη δοκιμασία.

Τα εισιτήρια του ταξιδιού είχε αναλάβει να τα κλείσει ο κουμπάρος του. Σκέφτηκε, λοιπόν, μαζί με τους υπόλοιπους, να κλείσουν στον Iain ξεχωριστά εισιτήρια για την επιστροφή του.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά του έκλεισαν τέσσερις διαφορετικές πτήσεις! Έτσι, ενώ εκείνοι επέστρεψαν με απευθείας πτήση στο Λιντς, εκείνος έπρεπε να πάει από τη Μάλαγα στο Ντίσελντορφ, από εκεί στο Παρίσι, μετά στο Δουβλίνο για να φτάσει τέλος στην Αγγλία.

Συνολικά το ταξίδι ήταν διάρκειας 26 ωρών, ενώ δεν έλειψαν τα απρόοπτα, αφού η πτήση από τη Γαλλία καθυστέρησε τρεις ώρες με αποτέλεσμα να χάσει αυτή από το Δουβλίνο.

Έτσι οι φίλοι του μπορεί να πλήρωσαν 600 λίρες για αυτή την Οδύσσεια, αλλά αναγκάστηκε και ο ίδιος να βάλει το χέρι στην τσέπη, καθώς πλήρωσε άλλες 140 για το νέο εισιτήριο...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ