ΚΟΣΜΟΣ

Οργή στην Τουρκία: Υπάλληλος του δήμου πέταξε κουτάβι από γέφυρα

Οργή στην Τουρκία: Υπάλληλος του δήμου πέταξε κουτάβι από γέφυρα
Youtube/Screengrab

Οργή και αντιδράσεις προκάλεσε στην Τουρκία ένας οδοκαθαριστής, ο οποίος πέταξε κουτάβι από μία γέφυρα.

Σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας, ο 41χρονος Sefer Kayaci φαίνεται να σκουπίζει δρόμο της πόλης Kalkandere, ενώ δύο κουτάβια είναι κοντά του.

Λίγο μετά, «μαζεύει» τον έναν σκύλο με τη σκούπα και το φαράσι και τον πετάει στον γκρεμό…

Το δεύτερο σκυλάκι έφυγε τρέχοντας, ενώ ο υπάλληλος του δήμου κοιτούσε κάτω από τη γέφυρα.

Ευτυχώς, ο ιδιοκτήτης της κάμερας ασφαλείας είδε το συμβάν και έτρεξε να σώσει το κουτάβι, το οποίο επέζησε με κάταγμα στα πόδια του, σύμφωνα με το δημοσίευμα του CNN Türk.

Αφού το βίντεο άρχισε να κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έφτασε στην αστυνομία, ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη. Ωστόσο, αφέθηκε ελεύθερος με την υποχρέωση να εμφανιστεί στο δικαστήριο για παράβαση του νόμου σχετικά με την προστασία των ζώων.

Ο ίδιος υποστήριξε στις Αρχές ότι έχει ψυχολογικά προβλήματα.

«Σκούπιζα τον δρόμο και ξαφνικά το κεφάλι μου μούδιασε. Εκείνη τη στιγμή, πέταξα τον σκύλο. Στην πραγματικότητα, αγαπώ τα σκυλιά και τα ταΐζω. Το τι έκανα το θυμήθηκα λίγο μετά και θύμωσα με μένα» ανέφερε ο 41χρονος.

Ενώ συμπλήρωσε: «Ζητώ συγγνώμη από όλους. Έχω μετανιώσει για ό,τι έκανα. Δεν ήμουν εντάξει γιατί δεν είχα πάρει τα φάρμακά μου. Αγαπώ πολύ τα ζώα».

Συγγνώμη για τη συμπεριφορά του εργαζομένου ζήτησε και ο δήμαρχος της πόλης, τονίζοντας ότι την τελική απόφαση για τον 41χρονο θα λάβουν οι δικαστικές αρχές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ