ΚΟΣΜΟΣ

Σκότωσε τις δύο κόρες της για να μπορεί να κάνει σεξ με αγνώστους επί πληρωμή

Σκότωσε τις δύο κόρες της για να μπορεί να κάνει σεξ με αγνώστους επί πληρωμή
Facebook

Σοκαρισμένη είναι η Βρετανία με την υπόθεση δολοφονίας μιας 3χρονης και της μικρής αδελφούλας της, μόλις 17 μηνών, από την ίδια τους τη μητέρα.

Η 22χρονη Λούσι Πόρτον κατηγορείται ότι σκότωσε τα δύο αγγελούδια με διαφορά 18 ημερών, καθώς «στέκονταν εμπόδιο» στις φιλοδοξίες της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη Mirror, η ανατροφή των παιδιών, η φροντίδα και ο χρόνος που έπρεπε να τους αφιερώνει δεν της επέτρεπαν να κάνει σεξ με αγνώστους επί πληρωμή.

Ένας μάλιστα από τους «φίλους» της φέρεται να εκμυστηρεύτηκε πως θα έκανε τα πάντα για να «ξεφορτωθεί τα κοριτσάκια».

Η 22χρονη συνομιλούσε με διάφορους άνδρες μέσω σάιτ γνωριμιών, στέλνοντάς τους αποκαλυπτικές της φωτογραφίες, ενώ «ψάρευε» πελάτες μέσω Διαδικτύου για σεξ επί πληρωμή.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως η Πόρτον, πριν από το θάνατο των παιδιών, έκανε «περίεργες» αναζητήσεις στο Διαδίκτυο για τρόπους δολοφονίας, αλλά και για το πώς «ξεφορτώνεται κανείς ένα πτώμα».

Στη δίκη της, η οποία συνεχίζεται, αποκαλύφθηκε επίσης πως τα παιδιά πέθαναν από ασφυξία, ενώ το ένα από αυτά είχε ιστορικό αναπνευστικού προβλήματος.

Η 22χρονη είχε πάει κάποια στιγμή την κόρη της στο νοσοκομείο, ωστόσο και τότε φαίνεται πως δεν έδειχνε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την κατάσταση της υγείας της, καθώς, σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα, συνέχιζε ακόμα και τότε να κλείνει ερωτικά ραντεβού με πελάτες.

Στη δίκη, αρνήθηκε πως είχε σχέση με το θάνατο των δύο κοριτσιών, ενώ ισχυρίστηκε ότι η ζωή της ήταν αφιερωμένη σε αυτές, αλλά και πως δεν έχει ιδέα πώς πέθαναν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ