ΚΟΣΜΟΣ

Καταζητούμενος έστειλε στην αστυνομία πιο καθαρή φωτογραφία του

Καταζητούμενος έστειλε στην αστυνομία πιο καθαρή φωτογραφία του
REUTERS / JIM YOUNG

Ένας άνδρας από το Οχάιο, καταζητούμενος για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, δυσαρεστήθηκε τόσο πολύ από τις κακές φωτογραφίες αρχείου που ανήρτησε στο Facebook η αστυνομία, που έστειλε μια... καλύτερη, με τον ίδιο να βρίσκεται σε ένα αυτοκίνητο.

Το αστυνομικό τμήμα της Λάιμα είχε αναρτήσει δύο φωτογραφίες του Ντόναλντ "Τσιπ" Πιου, 45 ετών, αφού εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του επειδή δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο να δικαστεί για την κατηγορία της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ.

«Δεν εμφανίστηκε. Είχαμε κάποια επικοινωνία μαζί του παλαιότερα, όχι όμως και πρόσφατα», δήλωσε ο Άντι Γκριν, εκπρόσωπος της αστυνομίας, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

«Ιδού μια καλύτερη φωτογραφία, αυτή εκεί είναι απαίσια» έγραψε ο Πιου στέλνοντας μια "σέλφι" στην οποία εμφανίζεται με γυαλιά ηλίου.

«Δεν μας έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο», σχολίασε ο Γκριν.

Η αστυνομία απάντησε στον καταζητούμενο, μέσω του Facebook.

«Αυτή η φωτογραφία μας εστάλη από τον ίδιο τον κ. Πιου. Τον ευχαριστούμε για τη βοήθειά του και θα το εκτιμούσαμε αν ερχόταν να μας μιλήσει στο τμήμα για τις κατηγορίες που τον βαρύνουν», έγραψαν οι αστυνομικοί.

Η ανάρτηση στο Facebook μέσα σε μία εβδομάδα είχε 2.522 "likes" και περισσότερα από 1.000 σχόλια για τον Πιου. «Έχουμε αντικρουόμενες πληροφορίες, αλλά πιστεύουμε ότι ξέρουμε πού βρίσκεται», κατέληξε ο Γκριν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ