Έκρηξη στην Τουρκία με τρεις νεκρούς – Για τρομοκρατική επίθεση μιλά ο Ερντογάν
Τουλάχιστον τρεις Σύροι σκοτώθηκαν όταν αυτοκίνητο εξερράγη στη νότια Τουρκία, κοντά στα σύνορα με τη Συρία.
Η είδηση έγινε γνωστή μέσω πηγών ασφαλείας και επιβεβαιώθηκε από τον ίδιο τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος έκανε λόγο για πιθανή τρομοκρατική ενέργεια.
Κατά την έκρηξη, που σημειώθηκε στην πόλη Ρεϊχανλί, τραυματίστηκε ένας ακόμα άνθρωπος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.
Μιλώντας σε δημοσιογράφους στην Κωνσταντινούπολη, ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι τα πρώτα ευρήματα δείχνουν ότι η έκρηξη ίσως συνδέεται με τρομοκρατία.
Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η έκρηξη προκλήθηκε από βόμβα μέσα στο αυτοκίνητο.
Η έκρηξη σημειώθηκε σε απόσταση μικρότερη του ενός χιλιομέτρου από τα γραφεία του κυβερνήτη της επαρχίας, γύρω στις 13.00 ώρα Ελλάδας, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.
Στις εικόνες που μεταδόθηκαν από την τουρκική τηλεόραση φαίνονται φλόγες και πυκνός καπνός να υψώνεται από το όχημα ενώ οι πυροσβέστες προσπαθούν να σβήσουν τη φωτιά.
Χάρτης κινδύνου πυρκαγιάς (17/09): Υψηλός κίνδυνος σε Αττική, Εύβοια και 10 ακόμα περιοχές
06:30
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (17 Σεπτεμβρίου)
06:00
Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί: 6.500 αναπληρωτές στη Β΄ φάση των προσλήψεων
05:00
Μετρό: Αλλαγές και σήμερα στη Γραμμή 3 λόγω εργασιών - Ποιες ώρες αποσύρονται οι συρμοί
04:00