ΚΟΣΜΟΣ

Φρικτή εκδίκηση: Κακοποίησαν, έγδυσαν και έκαψαν ζωντανές «δολοφόνους» 12χρονου αγοριού

Φρικτή εκδίκηση: Κακοποίησαν, έγδυσαν και έκαψαν ζωντανές «δολοφόνους» 12χρονου αγοριού
South African Police Service

Άγρια ξυλοκοπημένες, γυμνές και καμένες βρέθηκαν δύο γυναίκες σε χωριό της Αφρικής.

Οι κάτοικοι του χωριού Ha-Mashau Misevhe πήραν το νόμο στα χέρια τους, μετά τον εντοπισμό του πτώματος, σε ποτάμι της περιοχής, ενός 12χρονου παιδιού, το οποίο αγνοείτο για μέρες. Σκότωσαν έτσι, μετά από άγριο ξυλοδαρμό, δύο γυναίκες, τις οποίες θεώρησαν υπεύθυνες για το θάνατο του μικρού Abelo Muila.

Οι δράστες ξυλοκόπησαν και έγδυσαν τα δύο θύματα, πριν τα σκοτώσουν καίγοντάς τα ζωντανά την Παρασκευή, ως «εκδίκηση» για το μικρό αγόρι.

«Η μία γυναίκα πέθανε επιτόπου, ενώ η άλλη υπέκυψε στα τραύματά της στο νοσοκομείο. Οι δράστες είχαν εξαφανιστεί όταν έφτασαν οι Αρχές στο σημείο» δήλωσε εκπρόσωπος της Αστυνομίας.

Περαιτέρω έρευνα, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Mirror, αποκάλυψε πως μετά τις βάναυσες δολοφονίες των γυναικών, οι κάτοικοι της περιοχής έκαψαν επίσης τρία σπίτια που ανήκαν σε έναν 79χρονο, ο οποίος ωστόσο κατάφερε να ξεφύγει και επέζησε.

Οι αστυνομικοί, λίγη ώρα μετά, πέρασαν χειροπέδες σε δύο εφήβους, ηλικίας 16 και 17 ετών, οι οποίοι αντιμετωπίζουν βαριές κατηγορίες και για τους δύο φόνους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ