ΚΟΣΜΟΣ

Οργή στην Κίνα: Νοσοκόμα έδεσε από το λαιμό ηλικιωμένο σε δέντρο

Οργή στην Κίνα: Νοσοκόμα έδεσε από το λαιμό ηλικιωμένο σε δέντρο
screen grab από βίντεο

Οργή κι αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην Κίνα ένα βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, στο οποίο καταγράφεται η βάναυση κακοποίηση που υφίσταται ένας ηλικιωμένος τρόφιμος οίκου ευγηρίας, από μια νοσοκόμα.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσιεύει η Daily Mail, η νοσοκόμα ακινητοποιεί τον ηλικιωμένο, που βρίσκεται σε αναπηρικό καροτσάκι, δένοντας τον με σκοινί γύρω από το λαιμό σε ένα δέντρο.

Δεν δίστασε, μάλιστα να το κάνει, την ώρα που γύρω της βρίσκονταν διάφοροι πολίτες που υπήρξαν μάρτυρες του περιστατικού. Μάλιστα, στις παρακλήσεις τους να λύσει τον καημένο άνθρωπο, η ίδια υπεραμύνθηκε της πράξης της, λέγοντάς τους ότι δεν «είναι και τόσο τρομερό».

Όσον αφορά στο λόγο για τον οποίο το έκανε, όπως είπε η ίδια, δεν υπήρχε άλλος τρόπος να διαχειριστεί τον ηλικιωμένο, αφού η ίδια έπρεπε να φύγει εσπευσμένα από τη θέση της, προκειμένου να επιστρέψει στο σπίτι της για κάποιο έκτακτο περιστατικό που της έτυχε.

Σύμφωνα με τους μάρτυρες του συμβάντος, ο ηλικιωμένος άνδρας φαινόταν ανήμπορος να αντιδράσει και μάλιστα είχε ήδη αρχίσει να έχει έντονα σημάδια στο λαιμό του από το δέσιμο.

Για το περιστατικό, το οποίο συνέβη στο Πεκίνο, έχουν ειδοποιηθεί οι Αρχές, οι οποίες διερευνούν την υπόθεση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ