ΚΟΣΜΟΣ

«Δεν μπορούν να μας σταματήσουν»: Χιλιάδες άνθρωποι ετοιμάζονται για… ντου στην Περιοχή 51

«Δεν μπορούν να μας σταματήσουν»: Χιλιάδες άνθρωποι ετοιμάζονται για… ντου στην Περιοχή 51
AP Photo/Laura Rauch, File

Αποφασισμένοι για… ντου στην Περιοχή 51 εμφανίζονται χιλιάδες άνθρωποι από όλο τον κόσμο.

Με τίτλο «Storm Area 51, They Can’t Stop All of Us» («Έφοδος στην Περιοχή 51, Δεν Μπορούν να μας Σταματήσουν Όλους» μία εκδήλωση που έχει δημιουργηθεί στο Facebook έχει προκαλέσει σάλο, ενώ κερδίζει όλο και περισσότερους χρήστες καθώς έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή περισσότεροι από 273.000.

«Θα συναντηθούμε στην τουριστική ατραξιόν Area 51 Alien Center και θα συντονίσουμε την είσοδό μας. Αν τρέξουμε όπως στο Naruto, μπορούμε να κινηθούμε πιο γρήγορα από τις σφαίρες τους. Πάμε να δούμε τους εξωγήινους» αναφέρεται στο… event.

area51

Προφανώς, βέβαια, πρόκειται για διαδικτυακή φάρσα, καθώς η περιβόητη αμερικανική στρατιωτική βάση τελεί υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας προκειμένου να επιτελεί το απόρρητο έργο της, γεγονός που «ευθύνεται» γι’ αυτόν τον αέρα μυστηρίου και συνωμοσιολογίας που την περικλείει. Ελπίζουμε, βέβαια, αυτό να το αντιλαμβάνονται οι χιλιάδες συνωμοσιολόγοι που έχουν δηλώσει ότι θα συμμετάσχουν σε αυτή την "εκδήλωση"

Στην Area 51, μεταξύ άλλων, έχουν πραγματοποιηθεί πυρηνικές δοκιμές, ενώ έχουν δοκιμαστεί και πειραματικά αεροσκάφη, πυροδοτώντας έτσι θεωρίες περί εξωγήινων τεχνολογιών και αιχμαλώτων (ή και όχι) εξωγήινων στη βάση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ