Τσελίκ: Ο Μητσοτάκης να μας παραδώσει τους οκτώ Τούρκους πραξικοπηματίες
Ο εκπρόσωπος του κόμματος του Ρετζέπ Ταγιπ Ερντογάν, Ομέρ Τσελίκ, με σημερινές του δηλώσεις αναφέρθηκε στον νέο πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στέλνοντας μήνυμα για τους οκτώ στρατιωτικούς, οι οποίοι κατέφυγαν στη χώρα μας μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία, στις 16 Ιουλίου του 2016.
Σε δηλώσεις του, ο Ομέρ Τσελικ, ζήτησε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη την έκδοση των οκτώ Τούρκων αξιωματικών, οι οποίοι διέφυγαν στην Ελλάδα πριν από τρία χρόνια.
«Ο Μητσοτάκης από την οικογένειά του ξέρει τι είναι πραξικόπημα, καθώς ο πατέρας του διέφυγε στην Τουρκία. Έχουμε ελπίδα να κάνει περισσότερα, για να μας επιστρέψουν τους οκτώ πραξικοπηματίες-τρομοκράτες», ανέφερε ο Τσελίκ, σύμφωνα με την εφημερίδα Sabah.
Να σημειωθεί ότι οι 8 Τούρκοι αξιωματικοί αφότου αφέθηκαν ελεύθεροι από την ελληνική δικαιοσύνη διαμένουν σε μυστική τοποθεσία.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Συναγερμός στις ΗΠΑ: Παραβίαση ασφαλείας πυρηνικής μονάδας κοντά στο Σαν Φρανσίσκο
Βρυξέλλες: Χωρίς συμφωνία για τις κυρώσεις κατά της Τουρκίας
Σε συναγερμό τα βρετανικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ
Πέθανε σε ηλικία 49 ετών ο διάσημος θηλυκός χιμπατζής «θαύμα» της Ιαπωνίας (pics)
18:08
Πάτρα: Νεκρός 50χρονος με τραύμα από μαχαίρι - Είχε απειλήσει ότι θα αυτοκτονήσει
17:59
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών: 15/1 Λένια Ζαφειροπούλου-Θοδωρής Τζοβανάκης
17:52
Χατζηδάκης: Στόχος να παραδοθεί μέσα στο 2027 το Παιδιατρικό νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη
17:50