Αργεντινή: Νεκρός 17χρονος τερματοφύλακας που κατέρρευσε πανηγυρίζοντας απόκρουση πέναλτι
Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 17χρονος τερματοφύλακας στην Αργεντινή, ο οποίος κατέρρευσε πανηγυρίζοντας γιατί κατάφερε να αποκρούσει ένα πέναλτι.
Ο νεαρός έχασε τη ζωή του καθώς μεταφερόταν στο νοσοκομείο.
Ο Ραμόν Ίσμαελ Κορονέλ, αγνωιζόταν για την Union de Golondrina σε ένα χωριό κοντά στην πόλη της Reconquista βόρεια της Σάντα Φε, στο πλαίσιο ενός ετήσιου αγώνα για θρησκευτική γιορτή.
Απέκρουσε πέναλτι με το στήθος και καθώς πανηγύριζε, κατέρρευσε μπροστά στα μάτια των έντρομων συμπαικτών του και των οπαδών.
Αμέσως τον τοποθέτησαν στο πίσω μέρος μίας καρότσας – δεν υπήρχαν ούτε γιατροί ούτε ασθενοφόρο στο σημείο – και μέχρι να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο, ο 17χρονος είχε «σβήσει».
ΚΟΣΜΟΣ
Βενεζουέλα: Δραματικές εικόνες μετά τον διπλό σεισμό- Βίντεο από drone καταγράφει βιβλική καταστροφή
10:33
ΕΛΛΑΔΑ
Σε πορτοκαλί συναγερμό για πυρκαγιά η Αττική και άλλες 4 περιφέρειες - Σε ετοιμότητα η Πυροσβεστική
10:22
CULTURE
Σειρές που αξίζει να δείτε τον Ιούλιο: Από τον Γουίλ Φέρελ μέχρι το «Μικρό σπίτι στο Λιβάδι»
10:12
ΕΛΛΑΔΑ
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γραμμή 3 του μετρό από αύριο (28/06) λόγω έργων αντικατάστασης
09:53
ΠΟΛΙΤΙΚΗ