Εκτέλεσαν γνωστό ποδοσφαιριστή έξω από το σπίτι του: Είχε δεχτεί απειλές από τον Πιστόριους
Ο Μαρκ Μπάτσελορ, σταρ του νοτιοαφρικανικού ποδοσφαίρου, έπεσε νεκρός έξω από το σπίτι του όταν άγνωστοι που επέβαιναν σε μηχανές τον γάζωσαν στην κυριολεξία το πρωί της περασμένης Δευτέρας.
Ο νεκρός πλέον ποδοσφαιριστής είχε ισχυριστεί ότι ο επίσης διάσημος αθλητής, Όσκαρ Πιστόριους τον είχε απειλήσει ότι θα του σπάσει τα πόδια. Οι δυο άνδρες είχαν τσακωθεί για τα μάτια μιας γυναίκας στο παρελθόν ενώ ο ποδοσφαιριστής μάλιστα ήταν παρών σε όλη την διάρκεια της θρυλικής δίκης του Πιστόριους ο οποίος καταδικάστηκε για την δολοφονία της φίλης του Ρίβα Στέενκαμπ. Καθόταν μάλιστα με την οικογένεια της άτυχης Ρίβα.
Ο ποδοσφαιριστής πρώην παίκτης των Kaizer Chiefs και των Orlando Pirates είχε πει ότι ο Πιστόριους τον είχε απειλήσει γιατί πίστευε ότι είχε σχέση με την τότε φίλη του Σαμάνθα Τέιλορ.
Με μανία πλήττει την χώρα ο Byron - Δοκιμάζονται Σπάρτη και Εύβοια
08:44
Χίος: Βίντεο από τη δραματική διάσωση μητέρας και του 24χρονου γιου της από το φλεγόμενο σπίτι τους
08:40
ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ: Μιχάλης και Παντελής Καλογεράκης: Η ποίηση, το ρεμπέτικο και η τέχνη που ζούμε
08:30
Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί σε νέο πλήγμα των ΗΠΑ εναντίον σκάφους στον Ειρηνικό (vid)
08:26