Κίνα: Vlogger έφαγε σαύρα σε live μετάδοση και πέθανε
Πέθανε 34χρονος vlogger που είχε ως χόμπι να τρώει περίεργα… πράγματα καταγράφοντας την όλη διαδικασία και κοινοποιώντας τη στο διαδίκτυο, μετά από την κατάποση ερπετού.
Ο νεαρός βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του από φίλη του, η οποία είχε ανησυχήσει καθώς δεν μπορούσε να τον εντοπίσει για αρκετές ώρες, σύμφωνα με το δημοσίευμα της The Sun.
Λίγο νωρίτερα ο… θαρραλέος vlogger είχε αναρτήσει σε κινεζική ιστοσελίδα, αντίστοιχη του Youtube, βίντεο που έτρωγε μία σαύρα, καθώς και άλλα διάφορα... πλάσματα, όπως σαρανταποδαρούσες και σκουλήκια.
Το «γεύμα» αυτό είναι και η αιτία θανάτου του 34χρονου, σύμφωνα με τις Αρχές. Επιπλέον, οι αστυνομικοί υποστηρίζουν ότι η κάμερά του κατέγραψε τον θάνατό του και έγραφε μέχρι τη στιγμή που μπήκαν στο σπίτι του θύματος.
Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Δίνουμε τη μάχη με την παλιά Ελλάδα που μας πλήγωσε - Τον πόλεμο θα τον κερδίσουμε (vid)
13:19
Ανοιχτή Αγκαλιά: 3.000+ ιατρικές πράξεις και ουσιαστική στήριξη σε ευάλωτες κοινότητες το 2025
13:13
Η AstraZeneca Ελλάδας Πρωταγωνιστής Βιώσιμης Ανάπτυξης -Διπλή διάκριση για την AstraZeneca στα Bravo Sustainability Dialogue & Awards 2025
13:06
Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι έχουμε εισέλθει επίσημα στην «Σεληνιακή Ανθρωπόκαινο»
13:00