Κίνα: Vlogger έφαγε σαύρα σε live μετάδοση και πέθανε
Πέθανε 34χρονος vlogger που είχε ως χόμπι να τρώει περίεργα… πράγματα καταγράφοντας την όλη διαδικασία και κοινοποιώντας τη στο διαδίκτυο, μετά από την κατάποση ερπετού.
Ο νεαρός βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του από φίλη του, η οποία είχε ανησυχήσει καθώς δεν μπορούσε να τον εντοπίσει για αρκετές ώρες, σύμφωνα με το δημοσίευμα της The Sun.
Λίγο νωρίτερα ο… θαρραλέος vlogger είχε αναρτήσει σε κινεζική ιστοσελίδα, αντίστοιχη του Youtube, βίντεο που έτρωγε μία σαύρα, καθώς και άλλα διάφορα... πλάσματα, όπως σαρανταποδαρούσες και σκουλήκια.
Το «γεύμα» αυτό είναι και η αιτία θανάτου του 34χρονου, σύμφωνα με τις Αρχές. Επιπλέον, οι αστυνομικοί υποστηρίζουν ότι η κάμερά του κατέγραψε τον θάνατό του και έγραφε μέχρι τη στιγμή που μπήκαν στο σπίτι του θύματος.
SPONSORED
Ανακαινίζω – Ενοικιάζω: Ποιοι θα πάρουν επιδότηση έως και 95% - Το πρόβλημα με τα κλειστά ακίνητα
13:56
FT: Ο Σι είπε στον Τραμπ ότι ο Πούτιν μπορεί να «μετάνιωσε» για τον πόλεμο στην Ουκρανία
13:48
Αναφορές για οσμή αερίου στα νότια προάστια: Εκκενώνονται επιχειρήσεις και σχολεία
13:45
Τραγωδία στη Βέροια - 75χρονος πήδηξε από τον τέταρτο όροφο του νοσοκομείου
13:42