Κίνα: Vlogger έφαγε σαύρα σε live μετάδοση και πέθανε
Πέθανε 34χρονος vlogger που είχε ως χόμπι να τρώει περίεργα… πράγματα καταγράφοντας την όλη διαδικασία και κοινοποιώντας τη στο διαδίκτυο, μετά από την κατάποση ερπετού.
Ο νεαρός βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του από φίλη του, η οποία είχε ανησυχήσει καθώς δεν μπορούσε να τον εντοπίσει για αρκετές ώρες, σύμφωνα με το δημοσίευμα της The Sun.
Λίγο νωρίτερα ο… θαρραλέος vlogger είχε αναρτήσει σε κινεζική ιστοσελίδα, αντίστοιχη του Youtube, βίντεο που έτρωγε μία σαύρα, καθώς και άλλα διάφορα... πλάσματα, όπως σαρανταποδαρούσες και σκουλήκια.
Το «γεύμα» αυτό είναι και η αιτία θανάτου του 34χρονου, σύμφωνα με τις Αρχές. Επιπλέον, οι αστυνομικοί υποστηρίζουν ότι η κάμερά του κατέγραψε τον θάνατό του και έγραφε μέχρι τη στιγμή που μπήκαν στο σπίτι του θύματος.
Υποχώρηση της βρετανικής κυβέρνησης για την Τεχνητή Νοημοσύνη μετά τις αντιδράσεις των καλλιτεχνών
09:36
«Μάθε»: Ειρωνικό μήνυμα στα ελληνικά, χαραγμένο σε βλήμα σφεντόνας 2.000 ετών στους Άγιους Τόπους
09:30
Δώδεκα χώρες καλούν το Ιράν να «σταματήσει αμέσως τις επιθέσεις» μετά από συνάντηση στο Ιράν
09:28
Χάρης Βαφειάς στο CNN Greece: Παγώνουν τα επενδυτικά σχέδια όσο διαρκεί ο πόλεμος
09:22