Φρικιαστικό ατύχημα: Γλίστρησε και έπεσε πάνω στη χύτρα - Το καπάκι καρφώθηκε στο κεφάλι της
Μια γυναίκα στη Βομβάη της Ινδίας βρισκόταν στην κουζίνα του σπιτιού της και μαγείρευε, όταν ξαφνικά τραυματίστηκε σοβαρά από.. χύτρα.
Η γυναίκα, που ταυτοποιήθηκε ως η Rich Kaur, ξεκίνησε να πηγαίνει από την κουζίνα σε άλλο χώρο του σπιτιού της, όταν ξαφνικά έπεσε πάνω στο καπάκι της χύτρας.
Άμεσα, η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, με το καπάκι να είναι... σφηνωμένο στο κεφάλι της.
Οι γιατροί διαπίστωσαν πως πρόκειται για ένα δύσκολο περιστατικό, ενώ η κόρη της Rich αποκάλυψε πως φοβόταν ότι η μητέρα της δεν θα τα καταφέρει, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Mirror.
Το προσωπικό του νοσοκομείου προχώρησε άμεσα στη χειρουργική επέμβαση της γυναίκας και το καπάκι του σκεύους, αφαιρέθηκε.
Η ασθενής είναι σε σταθερή κατάσταση και δεν υπέστη κανένα πρόβλημα στον εγκέφαλο.
Ισραήλ: Ο Άιζενκοτ έχει τους «67», αλλά όχι και την κυβέρνηση- Την Κυριακή η εντολή από τον Χέρτσογκ
23:05Ιταλία: «Στρατηγική πρόκλησης χάους οι απειλές για βόμβες σε πτήσεις»
22:53
Το Ιράν φέρεται να υπέβαλε την πυρηνική του πρόταση στις ΗΠΑ μέσω διαπραγματευτών του Κατάρ
22:41
«Σαν κεραυνός εν αιθρία»: Έκπληκτος ο ισραηλινός πρόεδρος για τον τερματισμό των 4 δισ. από τις ΗΠΑ
22:31