ΚΟΣΜΟΣ

«Πρόβατα θέλουν να φάνε τα παιδιά μου»: Ένα… διαφορετικό τηλεφώνημα στην αστυνομία στη Βρετανία

«Πρόβατα θέλουν να φάνε τα παιδιά μου»: Ένα… διαφορετικό τηλεφώνημα στην αστυνομία στη Βρετανία
pixabay

Ένα τραγελαφικό περιστατικό συνέβη στο Γιορκσάιρ της Βρετανίας: ένας πατέρας «αλαφιασμένος» κάλεσε τον αριθμό έκτακτης ανάγκης, ζητώντας βοήθεια, αφού, όπως ισχυρίστηκε, φοβήθηκε πως κοπάδι προβάτων θα επιτίθετο στην οικογένειά του, ως εκδίκηση επειδή έφαγαν αρνί για βραδινό.

Ο άντρας ανέφερε στις Αρχές ότι τα πρόβατα χτυπούσαν μανιωδώς την πόρτα του και προσπαθούσαν να εισβάλλουν στο σπίτι.

«Τα πρόβατα θα μπουν στο σπίτι μου και θα φάνε τα παιδιά μου. Χτυπάνε την πόρτα μου και θέλουν να μπουν μέσα», ανέφερε ο πατέρας στην τηλεφωνική γραμμή, σύμφωνα με την εφημερίδα Independent.

Όταν ο υπάλληλος στην άλλη άκρη της γραμμής τον ρώτησε έκπληκτος για ποιο λόγο τα πρόβατα θα επιτεθούν στα παιδιά του, εκείνος του απάντησε: «Έφτιαχνα κρεατόπιτα για βραδινό με αρνί. Υποθέτω ότι τα πρόβατα θα πρέπει να το μύρισαν. Προφανώς έφαγα τα παιδιά τους και εκείνα θα φάνε τα δικά μου».

Ο πατέρας εξήγησε μάλιστα ότι είχε μόνο μια μπλε ζώνη στο καράτε και ήθελε να πάει στο σπίτι του ένας αστυνομικός για να τους υπερασπιστεί.

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα το ηχογραφημένο μήνυμα, ως μέρος της εκστρατείας για να μην κάνουν οι πολίτες αχρείαστες κλήσεις στη γραμμή έκτακτης ανάγκης.

Όπως γνωστοποίησαν οι Αρχές μέσα από την εκστρατεία, άλλες κλήσεις στη γραμμή έκτακτης ανάγκης περιελάμβαναν αυτή μιας γυναίκας, η οποία ανησυχούσε για τον τρόπο που κουνιόταν το πλυντήριό της, αλλά και ενός άντρα, που ήθελε να ερευνήσει η αστυνομία ποιος ήταν ο ιδιοκτήτης μιας γάτας, η οποία εμφανιζόταν συχνά στον κήπο του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ