Απέσυρε την υποψηφιότητα του ο εκλεκτός του Τραμπ για τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, έκανε σήμερα γνωστό ότι το πρόσωπο που είχε επιλέξει για τη θέση του διευθυντή των υπηρεσιών πληροφοριών της χώρας, ο βουλευτής Τζον Ράτκλιφ, αποφάσισε να παραμείνει στο Κογκρέσο αποσύροντας την υποψηφιότητά του.
«Ο σπουδαίος Ρεπουμπλικανός βουλευτής Τζον Ράτκλιφ αντιμετωπίστηκε με μεγάλη αδικία από τα ελεεινά ΜΜΕ», είπε μέσω Twitter ο Τραμπ για τον Ράτκλιφ, εκ των πιστότερων συνεργατών του Αμερικανού προέδρου.
Ωστόσο ο Ράτκλιφ δεν διαθέτει μεγάλη εμπειρία και η επιλογή του είχε εγείρει φόβους για πιθανή πολιτικοποίηση των αποφάσεων που θα συνδέονταν με την εθνική ασφάλεια.
«Από το να περάσει μήνες με συκοφαντίες και λίβελους, εξήγησα στον Τζον πόσο στενάχωρο θα ήταν για εκείνον και την οικογένειά του να αντιμετωπίσει αυτούς τους ανθρώπους», έγραψε ο Ντόναλντ Τραμπ στο Twitter.
«Επομένως, ο Τζον αποφάσισε να παραμείνει στο Κογκρέσο», συμπλήρωσε.
Συναγερμός για τον ιό του Δυτικού Νείλου στην Αττική - Έκτακτες παρεμβάσεις σε 10.000 στρέμματα
16:58
Φωτιά σε δασική έκταση στο Χρυσόκαστρο Καβάλας: Στην περιοχή επίγειες και εναέριες δυνάμεις
16:47
Ιός Δυτικού Νείλου: 13χρονος εμφάνισε βαριά συμπτώματα - Νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο
16:37
Κατεδαφίστηκε το κτήριο του Μπάντμιντον στο Γουδή - Είχε πιάσει φωτιά μέσα στο καλοκαίρι
16:28