Μακελειό στο Ελ Πάσο: Ο ήρωας που έσωσε μικρά παιδιά στο εμπορικό
Ένας Αφροαμερικανός στρατιωτικός είναι ο ήρωας του μακελειού στο Ελ Πάσο του Τέξας, καθώς κατάφερε να σώσει πολλές ζωές μικρών παιδιών.
Ο 22χρονος Glendon Oakley βρισκόταν στο εμπορικό κέντρο και όπως περιγράφει σε τοπικό μέσο ένα παιδί τον πλησίασε και του είπε πως στο Walmart υπήρχε ένας δράστης που πυροβολούσε.
Ο ίδιος στην αρχή δεν το πίστεψε αλλά στη συνέχεια άκουσε και ο ίδιος τους πυροβολισμούς.
Όπως είπε, αμέσως έβγαλε το όπλο του και πήρε στην αγκαλιά του όσα περισσότερα παιδιά μπορούσε και τα οδήγησε με ασφάλεια στην έξοδο.
«Ήταν παιδιά που έτρεχαν χωρίς τους γονείς τους και χωρίς τα πράγματά τους. Μόλις βγήκαμε πήρα ένα φίλο μου και του περιέγραψα τι έγινε. Έτρεμα και ανησυχούσα πολύ. Μόλις βγήκα, έδειξα την άδεια την άδεια οπλοφορίας μου για να μην νομίσει κάποιος από τους αστυνομικούς ότι πυροβολούσα εγώ» είπε ο ίδιος.
Αχαρνών: Τι εξετάζεται για την επίθεση με χειροβομβίδα σε καφετέρια - Το «χτύπημα» του Σεπτεμβρίου
09:24
e-ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο χάρτης πληρωμών από σήμερα έως και την Παρασκευή - Ποιοι και πότε πάνε ταμείο
09:07
Ανεξέλεγκτη καίει ακόμη η φωτιά στο Σουφλί - Ενισχύθηκαν οι εναέριες και επίγειες δυνάμεις
09:05
Καιρός: «Επιστρέφει» το καλοκαίρι, πόσο θα ανέβει η θερμοκρασία - Από Παρασκευή νέο «κύμα» με βροχές
08:49