ΚΟΣΜΟΣ

Instagram vs. πραγματικότητα: Influencer αποκαλύπτει τη ζωή χωρίς… φίλτρα

Instagram vs. πραγματικότητα: Influencer αποκαλύπτει τη ζωή χωρίς… φίλτρα
Instagram

Μία Ολλανδή influencer ανέλαβε να αποκαλύψει τη… σκληρή πραγματικότητα του Instagram, δείχνοντας την αλήθεια πίσω από τις «τέλειες» πόζες.

Επειδή πλέον είναι αποδεδειγμένο πως πολλές φορές μία φωτογραφία απέχει πολύ από την πραγματικότητα η Rianne Meijer ξεκίνησε ένα δικό της παιχνίδι, το «Instagram vs. πραγματικότητα».

Έτσι, με μία σειρά από αυθόρμητες φωτογραφίες, δείχνει την αψεγάδιαστη πλευρά της και έπειτα την πραγματικότητα, όπως και να ‘ναι αυτή. Με ανακατεμένα μαλλιά, είτε με ατέλειες στο πρόσωπο και στο σώμα.

Προχώρησε σε μία τέτοια κίνηση επειδή, όπως είπε, ο κόσμος πλέον παίρνει το Instagram πολύ σοβαρά και εστιάζει όλο και περισσότερο στο πώς φαίνεται.

https://www.instagram.com/p/B0OUb2gIYLp

«Το Instagram μπορεί να σε κάνει να αισθανθείς άσχημα για τον εαυτό σου, οπότε ήθελα να αντιστρέψω αυτό το συναίσθημα και να κάνω τους χρήστες να καταλάβουν ότι δεν διαφέρουν σε κάτι με τους influencers που ακολουθούν. Ήθελα οι ακόλουθοί μου να αισθάνονται ότι από τη στιγμή που μπορώ να το κάνω εγώ, μπορούν κι αυτοί. Θέλω να τους δώσω δύναμη να γίνουν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους, αλλά και να τους υπενθυμίσω ότι είμαστε όλοι ίδιοι» δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Meijer.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ