Νέες εκτοξεύσεις πυραύλων από τη Βόρεια Κορέα
Η Βόρεια Κορέα εκτόξευσε άλλους δύο πυραύλους άγνωστου τύπου προς την κατεύθυνση της Ανατολικής Θάλασσας, μετέδωσε την Τρίτη το νοτιοκορεάτικο πρακτορείο ειδήσεων Yonhap επικαλούμενο το γενικό επιτελείο εθνικής άμυνας στη Σεούλ.
Από την πλευρά του, το βορειοκορεάτικο επίσημο πρακτορείο ειδήσεων KCNA μετέδωσε άρθρο στο οποίο τα κοινά στρατιωτικά γυμνάσια που αναμένεται να διεξαγάγουν εντός του μήνα οι ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ και της Νότιας Κορέας χαρακτηρίζονται «κατάφωρη παραβίαση» όσων είχαν συμφωνηθεί στις συνομιλίες ανάμεσα στην Πιονγιάνγκ και την Ουάσιγκτον και ένδειξη ότι η αμερικανική και η νοτιοκορεάτικη κυβέρνηση δεν έχουν την «πολιτική βούληση» να συνεχίσουν τις διαπραγματεύσεις.
Η βορειοκορεάτικη θέση παραμένει «αμετάβλητη» και είναι πως η χώρα θέλει να επιλυθούν τα ζητήματα «μέσω διαλόγου», αλλά θα «είμαστε αναγκασμένοι να αναζητήσουμε νέο δρόμο, όπως έχουμε αφήσει να γίνει σαφές ήδη» αν ΗΠΑ και Νότια Κορέα συνεχίσουν τις «εχθρικές στρατιωτικές κινήσεις» τους, συμπληρώνεται στο ίδιο κείμενο.
Ρούτε: «Η αμερικανική ηγεσία είναι απολύτως απαραίτητη» για την ελευθερία παγκοσμίως
19:34
Ιράν: Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ «είναι απόλυτα υγιής και έχει τον πλήρη έλεγχο»
19:24
Τεράστια φωτιά στο Ολυμπιακό ποδηλατοδρόμιο του Ρίο ντε Τζανέιρο - Καταστράφηκε η οροφή
19:15
Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος με όρους ο 17χρονος που κατηγορείται για βιασμό 14χρονης
19:05