Επικοινωνία Ερντογάν με τον βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας με αφορμή μουσουλμανική γιορτή
Ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας, Σαλμάν μπιν Αμπντουλαζίζ Αλ Σαούντ, δέχθηκε την Κυριακή τηλεφώνημα από τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με αφορμή τη μουσουλμανική γιορτή Αΐντ αλ-Άντχα, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων SPA.
Οι σχέσεις μεταξύ του Ριάντ και της Άγκυρας επιδεινώθηκαν μετά τη δολοφονία του Σαουδάραβα δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι στο προξενείο της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη τον περασμένο χρόνο, από Σαουδάραβες πράκτορες.
Όπως μεταδίδει το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, ο Ερντογάν είχε τηλεφωνικές συνδιαλέξεις σήμερα με διάφορους ηγέτες ξένων κρατών με την ευκαιρία του Αΐντ αλ-Άντχα.
Σε μια ανακοίνωση, η Τουρκική Διεύθυνση Επικοινωνιών ανάφερε ότι ο Τούρκος πρόεδρος είχε τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον εμίρη του Κατάρ Ταμίμ μπιν Χαμάντ αλ Θάνι, τον πρόεδρο του Ουζμπεκιστάν Σαβκάτ Μιρζιζάγιεφ, τον πρόεδρο του Ιράν Χασάν Ροχανί, τον πρόεδρο του Αζερμπαϊτζάν Ιλχάμ Αλίγιεφ, τον πρωθυπουργό του Πακιστάν Ιμράν Καν, τον βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας Σαλμάν μπιν Αμπντουλαζίζ αλ Σαούντ και τον εμίρη του Κουβέιτ Σαμπάχ αλ Άχμαντ αλ Τζάμπερ αλ Σαμπάχ.
ΗΠΑ: Διαδηλώσεις σε όλη την χώρα ενάντια στην δολοφονία της Ρενέ Γκούντ από πράκτορα της ICE
18:52
ΚΥΣΕΑ: Έκτακτες κρίσεις ανώτατων αξιωματικών - Ποιοι προάγονται και ποιοι παραμένουν
18:40
Ζορίστηκε, αλλά κατέβαλε το Περιστέρι ο Παναθηναϊκός με 94-86
18:27
Ηράκλειο: Σύλληψη υπαλλήλου δημοτικής υπηρεσίας για παράβαση καθήκοντος, δωροληψία και απάτη
18:20