ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί στη Φιλαδέλφεια με τραυματίες αστυνομικούς

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί στη Φιλαδέλφεια με τραυματίες αστυνομικούς
Twitter/ @KimberlyDavisTV

Τουλάχιστον έξι αστυνομικοί τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς, ανέφεραν οι αρχές στη Φιλαδέλφεια, από πυροβολισμούς τουλάχιστον ενός ατόμου, το απόγευμα της Τετάρτης (τοπική ώρα).

 

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε σε τοπικό μέσο ενημέρωσης ότι το περιστατικό ξεκίνησε όταν ένας αξιωματικός επιχείρησε να παραδώσει ένα ένταλμα στο συγκεκριμένο σπίτι.

Αστυνομικές ενισχύσεις έσπευσαν άμεσα στη γειτονιά Tioga-Nicetown στη Βόρεια Φιλαδέλφεια.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ένας αστυνομικός τραυματίστηκε στο κεφάλι, αλλά διατήρησε τις αισθήσεις τους, ενώ άλλοι δυο τραυματίστηκαν στους ώμους. Σε πρώτη φάση, οι τραυματισμοί δεν φαίνονται απειλητικοί για τις ζωές των αστυνομικών και η κατάστασή τους χαρακτηρίζεται σταθερή.

Άλλος ένας αστυνομικός, πέρα από τους έξι, τραυματίστηκε ελαφρά από σύγκρουση οχημάτων, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης.

Ένας ύποπτος έχει συλληφθεί, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η προσπάθεια σύλληψης και του δεύτερου ατόμου.

Δείτε το βίντεο με τη σύλληψη.

Οι πληροφορίες θέλουν τους αξιωματούχους της αστυνομίας να προσπαθούν να διαπραγματευτούν μαζί του και να του ζητούν να παραδοθεί, ώστε να μην προκύψουν άλλοι τραυματισμοί.

Μια γυναίκα μάρτυρας ανέφερε πως άκουσε περισσότερους από 100 πυροβολισμούς στη συνέχεια και είδε ανθρώπους να τρέχουν για να γλιτώσουν από τις σφαίρες.

Όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά μέσα, στο σημείο επικράτησε πανδαιμόνιο, με τους αστυνομικούς και τους περαστικούς να προσπαθούν να προστατευθούν με όποιον τρόπο μπορούσαν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ