Φρικτό έγκλημα στη Ρωσία: Πεθερά ευνούχισε και δολοφόνησε τον πρώην γαμπρό της
Μία γυναίκα στη Ρωσία ευνούχισε και δολοφόνησε τον πρώην σύζυγο της κόρης της, επειδή «είχε καθυστερήσει να πληρώσει τη διατροφή».
Η πρώην πεθερά του θύματος, η οποία ομολόγησε, μαχαίρωσε -μαζί με τον σύντροφό της- τον 32χρονο Dmitry Bogdanov και έπειτα τον ευνούχισε.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο Bogdanov επισκέφθηκε τη 49χρονη στο σπίτι της, όπου εκεί ήταν και ο σύντροφός της, και ήπιαν όλοι μαζί ένα ποτό. Λίγο μετά άρχισαν να διαφωνούν, επειδή ο 32χρονος δεν είχε καταθέσει τα χρήματα της διατροφής στην πρώην σύζυγό του και κόρη της.
Όταν έχασε την υπομονή της, τον μαχαίρωσε πολλές φορές ώσπου εκείνος κατέρρευσε. Τότε, ο σύντροφος της 49χρονης πήρε το μαχαίρι και συνέχισε την επίθεση.
Η πρώην πεθερά του έκοψε, αργότερα, τα γεννητικά του όργανα και τα πέταξε έξω από το παράθυρο του διαμερίσματός της.
Σύμφωνα με τις Αρχές, το θύμα δέχθηκε συνολικά 27 μαχαιριές.
Αφού ο Dmitry Bogdanov έπεσε νεκρός, η γυναίκα τηλεφώνησε στην κόρη της και της αποκάλυψε τι είχε κάνει.
Η πρώην σύζυγος του 32χρονου κάλεσε την αστυνομία.
Το ζευγάρι αρχικά δήλωσε αθώο, ωστόσο, λίγο αργότερα ομολόγησε τις πράξεις του στις Αρχές.
Στην κατάψυξη η χώρα: «Βουτιά» στους -15 βαθμούς έκανε ο υδράργυρος - Οι 8 περιοχές με τις χαμηλότερες θερμοκρασίες
10:01
«Υπό πλήρη έλεγχο η κατάσταση στο Ιράν» υποστηρίζει ο υπουργός Εξωτερικών Αραγτσί
09:58
ΤΙ «ΒΛΕΠΟΥΝ» ΑΝΑΛΥΤΕΣ: Ο Τραμπ «ζυγίζει» μία πιθανή επέμβαση στο Ιράν: Ποια μορφή θα μπορούσε να έχει - Οι επιλογές και το δίλημμα
09:40
Το Peugeot 408 ανανεώθηκε και αναβαθμίστηκε
09:28