«Το Κοινοβούλιο δεν μπορεί να σταματήσει το Brexit»: Το μήνυμα Τζόνσον σε Μέρκελ-Μακρόν
Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον θα τονίσει εντός της εβδομάδας στον πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν και την καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ ότι η Βουλή των Κοινοτήτων δεν μπορεί να σταματήσει την αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση, γράφει στο φύλλο της που κυκλοφορεί η εφημερίδα The Sunday Telegraph.
«Αυτή την εβδομάδα, ο κ. Τζόνσον θα ταξιδέψει στη Γερμανία και στη Γαλλία για να επιμείνει (απευθυνόμενος) στον Εμανουέλ Μακρόν, τον Γάλλο πρόεδρο, και την Άνγκελα Μέρκελ, τη Γερμανίδα καγκελάριο, ότι το κοινοβούλιο δεν μπορεί να σταματήσει το Brexit», αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας.
«Ο Τζόνσον αναμένεται να τους πει ότι έχουν δύο μήνες για να κλειστεί συμφωνία αποδεκτή για την κυβέρνηση και το κοινοβούλιο, χωρίς την οποία το ΗΒ θα αποχωρήσει άνευ συμφωνίας» την 31η Οκτωβρίου, προστίθεται.
ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Ομιλούμε την φεραρική… απλήστως
07:45
Ρέθυμνο: Συνελήφθη 48χρονος για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών και όπλων
07:40
Netflix – Warner Bros: η συμφωνία που αλλάζει το σκηνικό στο video streaming
07:34
Πτώση βράχων στη Λεωφόρο Αθηνών – Στο ένα ρεύμα η κίνηση των οχημάτων στο ύψος του Χαϊδαρίου (vid)
07:24