Οι ΗΠΑ καταδίκασαν τις επιθέσεις στη Μπουρκίνα Φάσο
Ανακοίνωση με την οποία καταδίκασε τις επιθέσεις στη Μπουρκίνα Φάσο, εξέδωσε ο ο εκπρόσωπος του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας του Λευκού Οίκου, Νεντ Πράις.
«Οι τρομοκρατικές ενέργειες δεν θα σταματήσουν τις προσπάθειες γενναίων Αμερικανών και πολιτών από όλο τον κόσμο που ταξιδεύουν μέχρι την άκρη της Γης για να υποστηρίξουν κυβερνήσεις, ομάδες της κοινωνίας των πολιτών και άλλους που εργάζονται για να ενισχύσουν τη δημοκρατία, να βελτιώσουν την παροχή ιατρικής φροντίδας και να αυξήσουν τις οικονομικές ευκαιρίες για όλους.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα παραμείνουν εταίρος της κυβέρνησης της Μπουρκίνα Φάσο στη μάχη κατά των τρομοκρατικών οργανώσεων», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πράις.
ΚΟΣΜΟΣ
LIVE: «Θρίλερ» στα Στενά του Ορμούζ, «βλέπει» τα 100 δολάρια το πετρέλαιο - Νέο «κύμα» επιθέσεων σε Τεχεράνη και Λίβανο
07:29
ΕΛΛΑΔΑ
Απολογείται σήμερα ο 23χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του 20χρονου στη Θεσσαλονίκη
07:28
ΕΛΛΑΔΑ
Tαξί: Τραβούν «χειρόφρενο» από σήμερα οι οδηγοί - Ξεκινούν επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες
07:19
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΤΟΠΛΟΪΑ: «Κοντοζυγώνουν» fuel και market pass - Αναγκαίο το «άλμα» στη Σύνοδο Κορυφής
07:08
ΕΛΛΑΔΑ