Βραζιλία: Ένοπλος κρατά ομήρους επιβάτες λεωφορείου
Ένοπλος κρατά ομήρους τουλάχιστον 16 επιβάτες λεωφορείου σε μία γέφυρα του Ρίο ντε Τζανέιρο, δήλωσε επίσημη πηγή.
Ο αριθμός των ανθρώπων που κρατούνταν ήταν τουλάχιστον 22 κατά την έναρξη του περιστατικού, γύρω στις 05:30 τοπική ώρα (11:30 ώρα Ελλάδας), όμως έξι από αυτούς αφέθηκαν ελεύθεροι στη συνέχεια.
Πολλοί αστυνομικοί βρίσκονται επί τόπου, προσπαθώντας να διαπραγματευθούν με τον απαγωγέα, ο οποίος, σύμφωνα με τον ενημερωτικό ιστότοπο G1, κρατάει περίστροφο και έχει μαζί του ένα μπιτόνι βενζίνη.
Η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στη γέφυρα που συνδέει το Ρίο με τη γειτονική πόλη Νιτερόι, η οποία είναι πολύ πολυσύχναστη αυτή την ώρα του πρωινού, έχει σταματήσει.
PHOTO 1 / 4
Photo 1/4
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ / EPA / ANTONIO LACERDA
Photo 2/4
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ / EPA / ANTONIO LACERDA
Photo 3/4
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ / EPA / ANTONIO LACERDA
Photo 4/4
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ / EPA / ANTONIO LACERDA
ΕΛΛΑΔΑ
Κίνδυνος υπερχείλισης του ποταμού Σαραντάπορου στην Ελευσίνα από την κακοκαιρια Byron
09:23
ΕΛΛΑΔΑ
Αυτοκίνητο έπεσε στο λιμάνι της Καλαμάτας: Σώος ο 86χρονος οδηγός του
09:19
ΚΟΣΜΟΣ
Ουκρανία: Απάντηση από τις ΗΠΑ αναμένει το Κρεμλίνο μετά τις συνομιλίες στη Μόσχα
09:16
ΕΛΛΑΔΑ
Σαρώνει η κακοκαιρία Byron: Πώς θα κινηθεί τις επόμενες ώρες - Ποιες περιοχές δοκιμάζονται (pics - vids)
09:10
ΕΛΛΑΔΑ