Βρήκε στον βυθό ποταμού κάμερα με τις τελευταίες στιγμές θύματος πνιγμού
Ένα απρόσμενο «δώρο» έλαβαν οι γονείς ενός άνδρα από τις ΗΠΑ, ο οποίος έχασε τη ζωή του το 2017. «Κυνηγός θησαυρών» εντόπισε την κάμερα στην οποία ο αποθανών είχε καταγράψει τις τελευταίες του στιγμές και την επέστρεψε στην οικογένειά του.
Ο 22χρονος Ρίτσαρντ Ράγκλαντ πνίγηκε σε έναν καταρράκτη στο Τενεσί. Η κάμερα την οποία είχε μαζί του είχε μαζί του είχε εξαφανιστεί… έως τώρα.
Ο Ριτς Αλόχα, ένας YouTuber, έκανε κατάδυση στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο άνδρας και βρήκε την GoPro κάμερα.
Η κάρτα μνήμης της μηχανής δεν είχε καταστραφεί παρότι ήταν θαμμένη κάτω από λάσπη για περίπου δύο χρόνια.
Όταν είδε το υλικό που είχε η κάρτα συνειδητοποίησε ότι πρόκειται για τον νεαρό Ράγκλαντ και αποφάσισε να ξεκινήσει έρευνα ώστε να εντοπίσει τους γονείς του και να παραδώσει την κάμερα.
«Η κάρτα μνήμης ήταν άθικτη. Όλα τα βίντεό του ήταν εκεί», είπαν οι γονείς του 22χρονου.
O Ριτς Αλόχα δηλώνει χαρούμενος που βρήκε την κάμερα γιατί, όπως εξήγησε: «θέλω πάντα να κάνω το σωστό και να επιστρέφω τα αντικείμενα στους ιδιοκτήτες τους».
Οι γονείς του θανόντος, με τη σειρά του, επαινούν την επιμονή που έδειξε ο Αλόχα για να τους βρει και να επιστρέψει την κάμερα.
Ιστορίες εκδίκησης, ζόμπι της Αποκάλυψης και τα swing του Χιώτη: 9 προτάσεις για το Σαββατοκύριακο
08:19
Nεκρός σε οικοδομή στην Αγία Παρασκευή εντοπίστηκε ο 25χρονος αγνοούμενος από το Μαρούσι
08:13
Η NASA δεσμεύτηκε να κατασκευάσει πυρηνικό αντιδραστήρα στη Σελήνη μέχρι το 2030
08:11
Τρελή πορεία ΙΧ στη Θεσσαλονίκη: Μεθυσμένη 24χρονη έπεσε με το όχημά της σε 15 αυτοκίνητα (pics&vid)
08:10