Εκκενώθηκε παραλία στη Βαρκελώνη – Εντοπίστηκε εκρηκτικός μηχανισμός
Στην εκκένωση μιας παραλίας της Βαρκελώνης προχώρησε σήμερα η αστυνομία, μετά τον εντοπισμό εκρηκτικού μηχανισμού μέσα στη θάλασσα.
Την είδηση επιβεβαίωσε στο Reuters μια εκπρόσωπος της Ισπανικής Ακτοφυλακής.
Η αστυνομία έστησε περίμετρο ασφαλείας πλάτους 250 μέτρων γύρω από το μηχανισμό, ο οποίος βρέθηκε στην παραλία Σαντ Σεμπαστιάν, μια από τις δημοφιλέστερες της Βαρκελώνης.
Δύτες του Ναυτικού θα μεταβούν αύριο Δευτέρα στην περιοχή για να εξουδετερώσουν τον εκρηκτικό μηχανισμό, ο οποίος μπορεί να προέρχεται από τον Εμφύλιο Πόλεμο την περίοδο 1936-1939, πρόσθεσε η εκπρόσωπος και τόνισε ότι μέχρι να καταστεί ασφαλής η περιοχή θα παραμένει αποκλεισμένη.
Ο εκρηκτικός μηχανισμός εντοπίστηκε σε βάθος τριών μέτρων και σε απόσταση 25 μέτρων από τις ακτές από έναν δύτη της αστυνομίας, εκτός υπηρεσίας, ο οποίος έτυχε να κολυμπάει στην περιοχή, είπε η ίδια.
SPONSORED
Πότε θα καταβληθεί το επίδομα παιδιού - Τα λάθη που «καίνε» τους δικαιούχους
01:00
Ξεκίνησαν οι αιτήσεις ΑΣΕΠ για κατάταξη υποψηφίων εκπαιδευτικών - Πότε λήγει η προθεσμία
00:30
Νέα Υόρκη: Συνεχίζεται η απεργία των εργαζομένων στο Μετρό - Προετοιμάζονται για «χάος» οι επιβάτες
23:59
Σοβαρό τροχαίο στην Ελευσίνα: Δύο τραυματίες και ακόμα ένας χωρίς τις αισθήσεις του
23:55