Κόρμπιν: Το Εργατικό Κόμμα θέλει εκλογές
Ο επικεφαλής του Εργατικού Κόμματος της Μεγάλης Βρετανίας, Τζέρεμι Κόρμπιν, δήλωσε σήμερα ότι θέλει εκλογές και ότι το κόμμα του θα αποτρέψει ένα Brexit χωρίς συμφωνία.
«Πρέπει να ενωθούμε για να αποτρέψουμε ένα Brexit χωρίς συμφωνία - αυτή η εβδομάδα μπορεί να είναι η τελευταία μας ευκαιρία. Επειτα, θα χρειασθούμε εκλογές», είπε ο Κόρμπιν κατά την διάρκεια ομιλία στο Σάλφορντ της Αγγλίας.
«Στις εκλογές αυτές, το Εργατικό Κόμμα θα δώσει στους ανθρώπους την ευκαιρία να ανακτήσουν τον έλεγχο και να έχουν τον τελικό λόγο σε δημοψήφισμα με αξιόπιστες επιλογές και για τις δύο πλευρές, περιλαμβανομένης της επιλογής της παραμονής» στην Ευρωπαϊκή Ένωση, πρόσθεσε.
Όταν ερωτήθηκε εάν το Εργατικό Κόμμα θέλει πραγματικά εκλογές, απάντησε: «Θέλουμε εκλογές».
«Η πρόταση μομφής είναι παρούσα εκεί στο τραπέζι...εάν θα πρόκειται για μη συμφωνία, θα ψηφίσουμε υπέρ της παραμονής, εάν θα πρόκειται για οποιαδήποτε άλλη συμφωνία, τότε οι δημοκρατικές διαδικασίες του κόμματός μας θα αποφασίσουν ποια θέση θα υιοθετήσουμε».
Πόσα ενοίκια χρειάζονται για την αγορά σπιτιού στην Αττική - Τι ισχύει για κάθε προάστιο
02:00
Νέα εργαστήρια συμβουλευτικής από τη ΔΥΠΑ - Πιο αποτελεσματική ένταξη στην αγορά εργασίας
01:00
Eορταστικό ωράριο Πάσχα: Πότε ξεκινάει - Τι ισχύει για την Μεγάλη Παρασκευή
00:30
Τρεις πίνακες των Ρενουάρ, Σεζάν και Ματίς κλάπηκαν από μουσείο κοντά στην Πάρμα
23:59